Παντρεμένος σταρ της μπάλας «γλεντά» με αιθέρια ύπαρξη

SHOWBIZ«Σκοράρει» εκτός έδρας!Παντρεμένος σταρ της μπάλας «γλεντά» με αιθέρια ύπαρξηΣάββατο, Νοέμβριος 24, 2018 - 15:00

❱❱ Παντρεμένος παλαίμαχος μπαλαδόρος έχει πέσει με τα μούτρα στον έρωτα 25χρονης καλλονής, με την οποία κάνει επίσημες εξόδους

Γοητευτικός πρώην ποδοσφαιριστής γλεντάει τα βράδια με σέξι μελαχρινή και την ίδια ώρα η σύζυγός του, η οποία είναι επίσης γνωστή στον χώρο της, δηλώνει ότι ο γάμος τους είναι ευτυχισμένος!

Ο γοητευτικός παλαίμαχος μπαλαδόρος έχει πέσει με τα μούτρα στον έρωτα

της 25χρονης καλλονής, με την οποία κάνει επίσημες εξόδους τους τελευταίους μήνες. Στους ισχυρισμούς της γυναίκας του, η οποία υποστηρίζει ότι ο γάμος τους είναι ευτυχισμένος, ο δημοφιλής πρώην παίκτης και μεγάλο όνομα της ομάδας που τον ανέδειξε αντιτείνει ότι έχουν χωρίσει, αλλά δεν έχουν πάρει ακόμα διαζύγιο. Αυτό επικαλείται σε παρέες φίλων του στα νότια προάστια, τα οποία «βουίζουν» για τη σέξι σύντροφό του και κατά 35 χρόνια νεότερή του.

Βαθύ ντεκολτέ

Πριν από λίγες ημέρες το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε γνωστό steakhouse για τη βραδινή έξοδό του. Οι θαμώνες του μαγαζιού έμειναν εμβρόντητοι όταν είδαν το ζευγάρι να κάνει την είσοδό του στη σάλα. Αφενός, γιατί αναγνώρισαν τον πασίγνωστο αθλητή, αφετέρου, γιατί η με αναλογίες μοντέλου συνοδός του έκανε hot εμφάνιση, φορώντας μπλουζάκι με βαθύ ντεκολτέ, μίνι φούστα και ψηλοτάκουνες γόβες. Η 25χρονη, με άψογο μακιγιάζ και τα μακριά μαλλιά της λυτά, κάθισε δίπλα στον διάσημο άνδρα και... μελέτησαν το μενού, με τα βλέμματα των γύρω να είναι καρφωμένα πάνω τους. Το κουτσομπολιό «άναψε» στα διπλανά τραπέζια, αφού η σύζυγος του πρώην ποδοσφαιριστή είναι γνωστή στον χώρο όπου δραστηριοποιείται έχοντας πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της. Η συγκεκριμένη κυρία δίνει σπάνια συνεντεύξεις, ωστόσο φροντίζει πάντα να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον επί χρόνια ποδοσφαιριστή, με τον οποίο δημιούργησε μια όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια, χωρίς το ζευγάρι να έχει δώσει ποτέ λαβή για τέτοιου είδους σχόλια.

Οι πρώτες φήμες περί χωρισμού του παντρεμένου ζευγαριού κυκλοφόρησαν στο τέλος της περασμένης άνοιξης, τις οποίες, όμως, η ίδια έσπευσε να διαψεύσει το καλοκαίρι, δηλώνοντας ότι δεν τίθεται θέμα διαζυγίου αφού είναι μαζί, αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι. Τα νυχτοπερπατήματα του άλλοτε σταρ των γηπέδων, όμως, δείχνουν άλλα, επιβεβαιώνοντας το γνωμικό ότι «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά»...

Keywords
Τυχαία Θέματα