Ο ιδανικός (και πιστός) πελάτης της Τζάγκουαρ

Ο Μπάρι Μουρ θα μπορούσε να είναι το... έμβλημα της Jaguar! Ο 74χρονος Βρετανός συνταξιούχος μόλις αγόρασε την 47η Τζάγκουάρ του αποδεικνύοντας άλλη μία φορά την πίστη του στη βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία, στην οποία έχει επενδύσει πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ για αυτοκίνητά της.

Το πρώτο του απόκτημα ήταν μια Mark 7 Saloon, την οποία αγόρασε το 1960 αντί 475 λιρών (554 ευρώ). Τα πενήντα τρία χρόνια που ακολούθησαν ο Μουρ από το Εντουάλτον του Νοτιγχαμσάιαρ δημιούργησε την πολλών κυβικών συλλογή του αγοράζοντας σταδιακά είκοσι πέντε διαφορετικά μοντέλα. Την περασμένη εβδομάδα, νιώθοντας

προφανώς ότι έχει φτάσει σε σταθμό της συλλεκτικής του πορείας, ο συνταξιούχος διευθυντής εταιρείας επέστρεψε στην αντιπροσωπία όπου αγόρασε την πρώτη του Τζάγκουαρ και πλήρωσε 81.000 ευρώ για να αποκτήσει την άκρως αεροδυναμική F-TYPE, που είναι ανοιχτή.

Με ενθουσιασμό πρωτάρη, ο Μουρ παίρνοντας στα χέρια του τα κλειδιά του αυτοκινήτου με τον τρίλιτρο κινητήρα και τα 380 άλογα ιπποδύναμη σχολίασε ότι είναι το καλύτερο απ' όσα έχει αγοράσει μέχρι σήμερα. Από την αντιπροσωπία HA Fox Jaguar στο Νότιγχαμ έχει πάρει για την ακρίβεια και τα σαράντα επτά του αυτοκίνητα! Ο ιδανικός πελάτης το μεγαλύτερο ποσό που έχει δώσει ποτέ για αγορά ήταν όταν πήρε δύο XKR, μία για τον ίδιο και μία για τη γυναίκα του, αντί 187.000 ευρώ, ενώ υπήρξαν και περίοδοι που αγόρασε και πέντε Τζάγκουαρ μέσα σε μια χρονιά!

«Είχα και διάφορα άλλα αυτοκίνητα όλα αυτά τα χρόνια. Δοκίμασα Mercedes, BMW, Audi, αλλά πάντα ένιωθα την ανάγκη να επιστρέψω στην Τζάγκουαρ. Προσφέρει πάντα την ισορροπία ανάμεσα σ' ένα καλό, γρήγορο αυτοκίνητο και ένα καλό, πρακτικό αυτοκίνητο με ποιότητα και το παραδοσιακά προσεγμένο εσωτερικό. Εχω ξοδέψει συνολικά 594.610 ευρώ σε αυτά, αλλά ζούμε μόνο μια φορά και πέρασα πολύ καλά σε αυτά» εξομολογείται ο ίδιος ο Μουρ. Σπεύδει δε να ξεκαθαρίσει ότι δεν του είναι εύκολο να επιλέξει ανάμεσά τους, καθώς το καθένα έχει κάτι ξεχωριστό να δώσει. «Το μόνο που δεν με ενθουσιάζει είναι το XJ Saloon, το οποίο οδηγεί ο πρωθυπουργός» καταλήγει.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα