Ηταν όλοι εκεί για τον Φρέντυ Γερμανό!

Δεκατέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του Φρέντυ Γερμανού ο δήμος Κηφισιάς διοργάνωσε εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του λαμπρού δημοσιογράφου και συγγραφέα, παρουσία καλλιτεχνών, δημοσιογράφων, της κόρης του Ναταλίας Γερμανού αλλά και της τελευταίας συζύγου του Μαρίας Ιωαννίδου.

Την εκδήλωση -έλαβε χώρα πριν από λίγες μέρες σε αίθουσα του δημαρχείου Κηφισιάς- παρουσίασε η Μαρία Ιωαννίδου η οποία μίλησε για την πορεία του Φρέντυ Γερμανού, τις προσωπικότητες που συνάντησε και θυμήθηκε τις όμορφες στιγμές που έζησε στο πλευρό

του. Η κόρη του Ναταλία αναφέρθηκε στο πόσο ξεχωριστός άνθρωπος ήταν ο πατέρας της. Για τη ζωή και το έργο του μίλησαν ο δημοσιογράφος και καλός του φίλος Σεραφείμ Φυντανίδης (αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Φρέντυ Γερμανό), η αντιδήμαρχος του δήμου Κηφισιάς Νίνα Βλάχου και άλλοι.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο ταλέντο του Φρέντυ Γερμανού και στο συγγραφικό του έργο που αγαπήθηκε από το αναγνωστικό κοινό. Τραγούδησαν η Λιζέττα Νικολάου και η Τζούλι Μασίνο, ενώ στο πιάνο ήταν ο μαέστρος Γεώργιος Νιάρχος. Αποσπάσματα από τα βιβλία του Φρέντυ Γερμανού διάβασαν οι ηθοποιοί Νίκος Γαλανός, Πέγκυ Σταθακοπούλου και Νάντια Μουρούζη. Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο ΚΥΡ, ο Γεώργιος Θεοδοσιάδης, η Αννα Φόνσου, ο Γιώργος Μεσσάλας και ο Νίκος Σταγόπουλος που είχε και την ιδέα της εκδήλωσης.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα