Ο Γιώργος Οικονόμου «κατέκτησε» και τη Βουλιαγμένη

15:21 4/3/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΟ γνωστός εφοπλιστής επενδύει και στο real estate, χτυπώντας ακίνητα-φιλέτα σε όλο τον κόσμοΟ Γιώργος Οικονόμου «κατέκτησε» και τη ΒουλιαγμένηΣάββατο, Μάρτιος 4, 2017 - 15:00

Το ιστορικό ξενοδοχείο «Armonia» της Βουλιαγμένης έγινε από τον εφοπλιστή Γιώργο Οικονόμου συγκρότημα υπερπολυτελών κατοικιών!

Ο γνωστός εφοπλιστής επενδύει και στο real estate, χτυπώντας ακίνητα-φιλέτα σε όλο τον κόσμο. Ο πολυσυζητημένος εφοπλιστής, ο οποίος από τη νεαρή σύντροφό του

Κυβέλη Μελετοπούλου έγινε έκτη φορά πατέρας, «κατέκτησε» πλέον και τη Βουλιαγμένη, μία από τις πιο ακριβές περιοχές της Ελλάδας.

Το ιστορικό ξενοδοχείο «Armonia» με τα 201 δωμάτια, στην οδό Αρμονίας 1 στη Βουλιαγμένη, το οποίο πριν από τέσσερα χρόνια αγόρασε, μετατράπηκε από την εταιρία του σε υπερπολυτελές συγκρότημα κατοικιών, με ονειρικά, minimal lofts και θέα που κόβει την ανάσα. Το ντιζαϊνάτο συγκρότημα με τα λευκά μάρμαρα και τη μεγαλοπρεπή είσοδο, μόλις άνοιξε τις πύλες του και απέκτησε του πρώτους ενοικιαστές του, ενώ λέγεται ότι εκεί θα κατοικήσουν και κάποια από τα παιδιά του Οικονόμου.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Αναζητήσεις
συγκροτημα οικονομου βουλιαγμενη,
Τυχαία Θέματα