Οι πρώην Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Ανιστον τα λένε συχνά

20:44 3/3/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΟι πρώην Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Ανιστον τα λένε συχνά Παρασκευή, Μάρτιος 3, 2017 - 20:41

Περασμένα ναι, ξεχασμένα όμως είναι; Εντεκα χρόνια μετά το διαζύγιό τους, ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Ανιστον επικοινωνούν τακτικά εκ νέου μεταξύ τους, θέτοντας τις βάσεις

για μια νέα σελίδα στη σχέση τους.

Την αρχή έκανε ο Πιτ, με αφορμή τα 48α γενέθλια της ηθοποιού. Σύμφωνα με πηγή του «Us Weekly», ο Πιτ αναζήτησε και βρήκε το κινητό της τηλέφωνο, οπότε και της ευχήθηκε «χρόνια πολλά». Η Ανιστον, που φαίνεται να έχει αφήσει οριστικά πίσω της ό,τι την πλήγωσε στον χωρισμό της με τον Πιτ, ανταποκρίθηκε και έκτοτε μιλούν συχνά, αφού, όπως αποκαλύπτει πηγή κοντά στον ηθοποιό, ο Πιτ «εμπιστεύεται την Τζεν». Στα μηνύματά τους, συνεχίζει η πηγή, ο Πιτ της έχει εξομολογηθεί ότι «περνάει δύσκολα», ενώ δεν λείπουν και οι αναφορές στο κοινό τους παρελθόν. Μία άλλη πηγή, ωστόσο, επιβεβαίωσε στο DailyMail.com πως ο Μπραντ δεν χρειάστηκε να αναζητήσει το τηλέφωνο της Ανιστον, γιατί έχουν επικοινωνία και μάλιστα δεν την ξεκίνησαν πρόσφατα, αλλά εδώ και καιρό.

Ο Θερού

Η επικοινωνία δεν είναι κάτι το εξαιρετικό, αφού οι δυο τους έχουν σχέσεις και είναι σε επαφή. Η σχέση μάλιστα που έχουν ως «φίλοι - πρώην (σύζυγοι)» δεν ανησυχεί τον νέο σύζυγο της Ανιστον, Τζάστιν Θερού. «Ο Τζάστιν είναι ΟΚ με τη φιλία Μπραντ - Τζεν, θέλει να είναι η Τζεν καλά», διευκρινίζει. Ενώ Πιτ - Ανιστον δείχνουν να χτίζουν μια φιλία, ο ηθοποιός αγωνίζεται να χτίσει ακόμη μία, με την επίσης πρώην του, Αντζελίνα Τζολί, γεγονός που δεν διαφαινόταν εύκολα εξαρχής. Πρόσφατα η Τζολί παραδέχτηκε δημόσια πως ο Πιτ είναι υπέροχος πατέρας για τα έξι παιδιά τους και μάλλον διαφαίνεται άλλη μία σχέση τύπου «φίλοι - πρώην (σύζυγοι)» με την Τζολί.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα