Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ ΣΤΟ 4711

SHOWBIZΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ ΣΤΟ 4711 Τρίτη, Οκτώβριος 20, 2015 - 15:18

Τέσσερις συνεχόμενες σεζόν εμφανίζεται στη σκηνή του 4711 και γνωρίζει τεράστια επιτυχία. Τόσο μεγάλη, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και πρόβλεψη. Ο Διονύσης Σχοινάς και οι εμφανίσεις του στο αγαπημένο στέκι της Αθήνας, έχουν κερδίσει την αμέριστη αγάπη του κόσμου και η υποστήριξη αυτή φαίνεται όλα αυτά τα χρόνια. Σχοινάς 4711 αποτελούν ένα από τα πιο hot δίδυμα της νυχτερινής

Αθήνας και τώρα ετοιμάζονται να μας χαρίσουν και την πέμπτη σεζόν επιτυχίας, φυσικά με αμείωτο κέφι και ανταπόκριση από το κοινό. Αξέχαστες 90s επιτυχίες και όχι μόνο, ασταμάτητο κέφι και χορό και την πιο θετική ενέργεια και διάθεση από τον τραγουδιστή ετοιμάζονται να προσφέρουν και πάλι μαγαζί και καλλιτέχνης.

Ακόμα μια σεζόν θα δούμε το πρόγραμμα που μας έχει κρατήσει το ενδιαφέρον ζωντανό όλα αυτά τα χρόνια, ωστόσο, το 4711 επιστρέφει πλήρως ανανεωμένο αυτή τη σεζόν, και μάλιστα, στεγαζόμενο σε άλλη διεύθυνση. Το διάσημο στέκι μεταφέρεται στο χώρο του πρώην Norrum Live, στο Μαρούσι, και θα μας προσφέρει μοναδικές βραδιές και πάλι από τα βόρεια προάστια της Αθήνας. Διονύσης Σχοινάς 4711 θα μονοπωλήσουν και πάλι το ενδιαφέρον αυτό το χειμώνα με το μοναδικό θέαμα που θα μας προσφέρουν και πάλι. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η πυξίδα της διασκέδασης στα βόρεια προάστια –και όχι μόνο- θα έχει μονάχα έναν προορισμό, το 4711.

Στις αρχές των 90s έκανε το ξεκίνημά του στη δισκογραφία με το πρώτο του άλμπουμ, «Πρώτη αγάπη». Αμέσως ο Διονύσης Σχοινάς έκανε αίσθηση και γνώρισε πρωτόγνωρη επιτυχία, που κορυφώθηκε προς το τέλος της δεκαετίας αυτής, αλλά και στην αρχή των 00s. Οι επιτυχίες που κυκλοφόρησαν από αυτόν τα χρόνια εκείνα, ακούστηκαν και χορεύτηκαν πολύ, ενώ αγαπιούνται και είναι γνωστές ακόμα και σήμερα, δύο δεκαετίες αργότερα. Ύστερα από αρκετά χρόνια που δεν βρισκόταν στην πρώτη γραμμή των μουσικών δρώμενων, ωστόσο χωρίς να μένει στάσιμος, αφού δεν έπαψε ποτέ να ασχολείται με τη μουσική του δραστηριότητα, το 2011 ο Διονύσης Σχοινάς πειραματίζεται ξεκινώντας εμφανίσεις στο 4711, στο Κολωνάκι. Το πείραμα πέτυχε ολοκληρωτικά, το live clubbing αποδείχθηκε πως είναι κάτι που του ταιριάζει απόλυτα και το όνομά του επέστρεψε δυναμικά στο χάρτη της νυχτερινής Αθήνας. Έκτοτε, κρατά σταθερά μια από τις πρώτες θέσεις της προτίμησης του κοινού, πάντοτε από τη σκηνή του εν λόγω μαγαζιού, αφού η συνεργασία τους συνεχίζεται ακάθεκτη.

Άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό πριν μερικά χρόνια από την καρδιά της Αθήνας, και συγκεκριμένα το Κολωνάκι. Από την πρώτη χρονιά λειτουργίας του, κέρδισε την αγάπη του κόσμου και έκτοτε το 4711 παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή στέκια της πόλης. Από την αρχή μέχρι και την φετινή σεζόν φιλοξενεί στη σκηνή του τον Διονύση Σχοινά με αμείωτη επιτυχία. Πέρσι, μετακόμισε στα βόρεια προάστια της Αθήνας, και συγκεκριμένα στο κτίριο της πρώην Αυτοκίνησης, ενώ φέτος ανοίγει τις πόρτες και πάλι από διαφορετική διεύθυνση, αφού, παρότι παραμένει στο Μαρούσι, στεγάζεται πλέον στο πρώην Norrum Live Σχοινάς 4711 μας περιμένουν για νύχτες μοναδικής διασκέδασης και δυνατών συγκινήσεων! Σύντομα τα αχτύπητο δίδυμο θα είναι κοντά μας, με μία πρεμιέρα που θα συζητηθεί πολύ και δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο!

Keywords
Τυχαία Θέματα