Ο διευθυντής ειδήσεων, η ξανθιά ρεπόρτερ και ο υπουργός!

13:52 8/7/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΜια «καλημέρα» από ένα σπίτι σε νησί των Κυκλάδων έβαλε στη... θέση τους τα πράγματαΟ διευθυντής ειδήσεων, η ξανθιά ρεπόρτερ και ο υπουργός!Παρασκευή, Ιούλιος 8, 2016 - 13:51

«Μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις». Στην προκειμένη περίπτωση, δε, μία φωτογραφία ήταν αυτή που έκανε τη... ζημιά. Ενα παράνομο ερωτικό ειδύλλιο εκρηκτικής ξανθιάς ρεπόρτερ και του διευθυντή ειδήσεων μεγάλου καναλιού αποκαλύφτηκε από μία απλή «καλημέρα» στο Instagram.

Από την
Τεριάννα Παππά

Μάλιστα, η φρέσκια σχέση έχει προκαλέσει μεγάλη

έκπληξη στον δημοσιογραφικό χώρο, καθώς οι πληροφορίες ήθελαν μέχρι πρότινος η όμορφη δημοσιογράφος να είναι η σύντροφος υπουργού.

Η γνωριμία έγινε πριν από λίγους μήνες, όταν η εντυπωσιακή ξανθιά πήγε στον σταθμό, προκειμένου να ζητήσει δουλειά.

Στην ομάδα του

Το ραντεβού κλείστηκε. Η γοητευτική δημοσιογράφος σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη και λίγες μέρες μετά ο διευθυντής ειδήσεων την προσέλαβε στην ομάδα του. Μόνο που η συνεργασία τους τούς έφερε πιο κοντά απ' όσο θα έπρεπε.

Εως τότε, πληροφορίες ήθελαν την πρόσφατα διορισθείσα ρεπόρτερ να διατηρεί δεσμό με υπουργό. Η ίδια είναι χωρισμένη, έπειτα από έναν πολύ σύντομο και επεισοδιακό γάμο, που απασχόλησε τα μέσα, και εκείνος ακόμη παντρεμένος, αλλά μόνο στα χαρτιά. Αυτό, όμως, δεν φάνηκε να τους πτοεί. Το μυστικό για το ειδύλλιό τους δεν διέρρευσε από κάποιον αδιάκριτο συνάδελφο, αλλά από την ίδια τη δημοσιογράφο, καθώς στάθηκε ιδιαίτερα απρόσεκτη.

Το συμβάν έλαβε χώρα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, όταν εκείνη και ο αγαπημένος της διευθυντής πήγαν στο εξοχικό του (σε νησί των Κυκλάδων, κοντινό στην Αθήνα), προκειμένου να απολαύσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης.

Οι δυο τους περιπλανήθηκαν στη Χώρα του νησιού και, επειδή στην Αθήνα δεν μπορούσαν να εκδηλώσουν ελεύθερα τον έρωτά τους, δεν έλειψαν οι τρυφερότητες, ακόμη και καταμεσής του δρόμου, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

«Πρωινούλι»

Η ξανθιά ρεπόρτερ, πανευτυχής, καλημέρισε την επόμενη μέρα τους φίλους της στο Instagram με τη φωτογραφία ενός πρωινού και τη λεζάντα «πρωινούλι». Μόνο που δεν... εστίασε καλά στο θέμα της φωτογράφισης. Το πλάνο ήταν λίγο πιο ανοιχτό, με αποτέλεσμα να αποκαλύψει λεπτομέρειες του σπιτιού, το οποίο όσοι φίλοι του διευθυντή είχαν επισκεφτεί αναγνώρισαν αμέσως!

Την ίδια μέρα έγινε στο κανάλι ο κακός χαμός από το καυτό νέο που αποκαλύφθηκε - ειδικά με αυτόν τον απροσδόκητο τρόπο. Οχι ότι δεν υπήρχαν υπόνοιες για τη σχέση.

Αλλωστε, η ξανθιά ρεπόρτερ είχε αρχίσει να κοιτάζει τους συναδέλφους της αφ' υψηλού τον τελευταίο καιρό, έχοντας άλλον «αέρα», αν και πρόσφατα προσληφθείσα στο κανάλι.

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι ο έρωτας αυτός έχει γίνει θέμα συζήτησης και σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία, καθώς και οι δύο είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμα πρόσωπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα