«Ο Χρηστάκος έσβησε μόνος του τα 13 κεράκια»

SHOWBIZ«Ο Χρηστάκος έσβησε μόνος του τα 13 κεράκια»Τετάρτη, Δεκέμβριος 20, 2017 - 14:12

❱❱ Η συγκινητική εξομολόγηση της Νένας Χρονοπούλου για τα γενέθλια του μικρού ήρωα της ζωής της

Ο μοναχογιός της Νένας Χρονοπούλου έγινε 13 χρόνων και η ηθοποιός με λόγια αγάπης και στοργής περιέγραψε τις συγκινητικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στα φετινά του γενέθλια.

Ηταν μία ημέρα χαράς για τη μαμά αλλά και τον «μπαμπά» του, Τάσο Μητρόπουλο, αφού ο Χρήστος θυμήθηκε πως στις 17 Δεκεμβρίου γιόρταζε κι αυτό για τους γονείς ενός παιδιού ΑμεΑ

ήταν το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο!

«Ο Χρηστάκος έγινε δεκατριών ετών και, ναι, μπορεί να μη συμπεριφέρεται όπως τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας του, αλλά η πραγματικότητα είναι πως 13 ολόκληρα χρόνια προσπαθεί να τα καταφέρει. Ο μικρός μου ήρωας ήξερε πως έχει τα γενέθλιά του! Γνώριζε πως θα σβήσει κεράκια και πως τα κεράκια αυτά τα βάζουμε επάνω στην τούρτα!» έγραψε με υπερηφάνεια η ηθοποιός στο προσωπικό της blog, το nena.gr, και συνέχισε: «Από την πρώτη χρονιά που τον είχαμε στο σπίτι, καθιερώσαμε μαζί με τον Γεράσιμο (σ.σ.: τον βιολογικό πατέρα του παιδιού) να σβήνει τα κεράκια του το λεπτό που πήρε την πρώτη του ανάσα! Και από τότε ο μικρός μου βιαστικός Τοξότης σβήνει τα κεράκια του στις 10.08´ ακριβώς, όπου και αν βρίσκεται. Φέτος τα έσβησε δίχως βοήθεια και ήταν πολλά».

Στην ίδια εξομολόγηση ψυχής η Νένα Χρονοπούλου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον γιατρό που ανέλαβε από πέρυσι την ιατρική φροντίδα του αγοριού της: «Το μεγάλο καλό είναι πως ο Χρηστάκος προχωράει και πως καθημερινά εξελίσσεται χάρη σε έναν υπέροχο άνθρωπο που μπήκε στη ζωή μας και δεν είναι άλλος από τον Χρυσόστομο Καρπαθίου» τόνισε. Κατόπιν, σ’ έναν απολογισμό της χρονιάς που φεύγει, αναφέρθηκε και στον πρόσφατο χαμό της μητέρας της.

«Πέρασε και ο Χρηστάκος πολλά δυσάρεστα γεγονότα αυτή τη χρονιά και κατάλαβε πράγματα που, αν δεν του είχαν συμβεί, το πιθανότερο θα ήταν να μην μπορούσε να τα εισπράξει με τον ίδιο τρόπο. Καταλάβαμε γιατί αυτές τις γιορτές δεν στολίσαμε δέντρο και δεν θα κάνουμε πάρτι. Εμπεδώσαμε πως η “γιαγιά” μας δεν μας ευχήθηκε χρόνια πολλά αυτή τη φορά, γιατί είναι και αυτή “στον ουρανό” μαζί με τον μπαμπά, τον “Μάκη”» ανέφερε.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα