Ο απατημένος σύζυγος και το ημερολόγιο της νυμφομανούς αεροσυνοδού

ΚΟΣΜΟΣΤο «ροζ» περιεχόμενο που άναψε «φωτιές»!Ο απατημένος σύζυγος και το ημερολόγιο της νυμφομανούς αεροσυνοδούΠέμπτη, Οκτώβριος 13, 2016 - 12:24

Η άτακτη αεροσυνοδός κινδυνεύει να μαθευτούν όλα, καθώς ο άντρας της δεν έμαθε τελευταίος τις περιπέτειές της, όπως κάθε συνεπής κερασφόρος, αλλά πρώτος. Είδε το ημερολόγιό της στον υπολογιστή και αποφάσισε να δημοσιοποιήσει σε συνέχειες το περιεχόμενο. Μόνο που η σύζυγος και η αεροπορική εταιρία διαφωνούν με τα σχέδιά του, οπότε προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη, για να τον σταματήσουν.

Η 46χρονη Ολλανδή αεροσυνοδός της Transavia, η οποία είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, απατούσε τον σύζυγό της με μια σειρά συναδέλφους της στην εταιρία, πολλοί από τους οποίους είναι παντρεμένοι πιλότοι, σύμφωνα με την ολλανδική εφημερίδα «Telegraaf», η οποία αποκάλυψε το σεξουαλικό σκάνδαλο. Κατέγραφε με κάθε λεπτομέρεια στον προσωπικό υπολογιστή της τις συνευρέσεις της που γίνονταν στο αεροπλάνο κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων στάσεων και σε ξενοδοχεία.

Οταν ο απατημένος σύζυγος διάβασε τα «κατορθώματά της» αποφάσισε να την εκδικηθεί. Οχι μόνο την εγκατέλειψε, αλλά προσέγγισε ολλανδικό μέσο ενημέρωσης για να δημοσιεύσει το περιεχόμενο του ημερολογίου των οργίων σε συνέχειες.

Αμεση ήταν η αντίδραση τόσο της άτακτης συζύγου όσο και της αεροπορικής εταιρίας. Η 46χρονη, με την υποστήριξη της εταιρίας, προσέφυγε σε δικαστήριο στη Χάγη για να μπλοκάρει τη δημοσίευση των αποσπασμάτων. Παράλληλα οι δικηγόροι της εταιρίας κινήθηκαν νομικά εναντίον του συζύγου, κατηγορώντας τον ότι κοινοποίησε το περιεχόμενο e-mails τα οποία η 46χρονη αντάλλασσε με μέλη του προσωπικού.

Ο ολλανδικός Τύπος αναφέρει ότι η υπόθεση που θα εκδικαστεί στις 24 Οκτωβρίου έχει ιδιαίτερη σημασία για την εταιρία, διότι παίζεται όχι μόνο η υπόληψη της αεροσυνοδού, αλλά εκτίθενται τόσο η εταιρία όσο και πολλοί παντρεμένοι υπάλληλοί της.

Keywords
Τυχαία Θέματα