Mπουρλότο το beach bar του Πούμπουρα στην Ανδρο!

SHOWBIZMπουρλότο το beach bar του Πούμπουρα στην Ανδρο!Πέμπτη, Οκτώβριος 13, 2016 - 12:02

Ράκος ο παρουσιαστής! Οι συνέταιροί του κάνουν λόγο για εμπρησμό

Τρεις φίλοι, ένα όνειρο ζωής, ένα καλοκαίρι επιτυχίας και ύστερα... στάχτες και αποκαΐδια. Δύσκολες στιγμές περνά ο Σάββας Πούμπουρας. Το beach bar που άνοιξε φέτος το καλοκαίρι

στην Ανδρο με δύο φίλους του κάηκε ολοσχερώς χθες τα ξημερώματα. Η είδηση κατακεραύνωσε τον δημοφιλή παρουσιαστή, ο οποίος ενημερώθηκε για το συμβάν και δεν πίστευε στα αυτιά του.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΓΑΡΝΕΛΗ

Ο συμπαρουσιαστής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή του Alpha «Σπίτι μου σπιτάκι μου» είχε στήσει το «The rock Andros», όπως ήταν η ονομασία του, στην παραλία Παραπόρτι, δίπλα στη Χώρα, με πολλή αγάπη και μεράκι, και καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού δεν έλειψε λεπτό από το μαγαζί. Μάλιστα είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου καθήκοντα στην κουζίνα, αφού μαγείρευε ο ίδιος. Μετά το πέρας της θερινής σεζόν επέστρεψε στην Αθήνα για τις τηλεοπτικές υποχρεώσεις του.

Ξυλοκατασκευή

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε γύρω στη 1.50 μετά τα μεσάνυχτα. Επιτόπου έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής, ο υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ανδρου και η επικεφαλής του Λιμεναρχείου Ανδρου. Η κατάσβεση ολοκληρώθηκε ύστερα από τρεις ώρες.

Το γεγονός ότι το μπαράκι ήταν ξυλοκατασκευή δεν άφησε περιθώρια διάσωσης κάποιου τμήματός του. Ο Σάββας Πούμπουρας είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δήλωσε πως δεν θέλει προς το παρόν να πει κάτι περισσότερο, καθώς το γεγονός είναι «φρέσκο» και «πονάει». Ο συνέταιρός του Γιάννης Χαλάς σε δήλωσή του έκανε λόγο για εμπρηστική ενέργεια. «Εμπρησμός έγινε. Ηταν γύρω στη 1.30 τα ξημερώματα. Κάηκε ολοσχερώς. Δεν είχαμε προβλήματα. Είναι ένα όνειρο που κάναμε ως παρεάκι και θα συνεχίσουμε. Δεν σταματάμε. Ο κόσμος μάς αγαπάει στο νησί. Αυτό είναι μια κακόβουλη πράξη. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς έγινε. Η ζημιά ανέρχεται στα 25.000 ευρώ» κατέληξε. Οπως σε κάθε τέτοια περίπτωση, η Πυροσβεστική διενεργεί προανάκριση.

Ο Σάββας Πούμπουρας επισκέφτηκε πριν από έναν χρόνο την Ανδρο και λάτρεψε το νησί και τους ανθρώπους του. Ετσι αποφάσισε να ανοίξει μια μικρή επιχείρηση εκεί και παράλληλα να κάνει τις διακοπές του. Μάλιστα δήλωνε πολύ χαρούμενος γι' αυτή τη νέα επαγγελματική δραστηριότητά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα