Ο άντρας με το βιονικό πέος παραμένει ακόμα παρθένος

ΚΟΣΜΟΣΟ άντρας με το βιονικό πέος παραμένει ακόμα παρθένοςΔευτέρα, Ιανουάριος 11, 2016 - 17:30

Περίεργα παιχνίδια παίζει η τύχη σε Βρετανό που ενώ ετοιμαζόταν για την πρώτη σεξουαλική επαφή του με το νέο βιονικό πέος που του εμφυτεύτηκε, έμεινε καθηλωμένος στο κρεβάτι με σπασμένο πόδι ύστερα από αυτοκινητικό ατύχημα.

Ο 43χρονος Μοχάμεντ Αμπάντ από το Εδιμβούργο είχε μείνει σεξουαλικά ανίκανος, καθώς σε ηλικία έξι ετών τον πάτησε αυτοκίνητο διαλύοντας τα γεννητικά του όργανα. Αφού υποβλήθηκε σε 118 επεμβάσεις, του εμφυτεύτηκε τελικά ένα προσθετικό πέος μήκους 20 εκατοστών, το οποίο ετοιμαζόταν να «εγκαινιάσει» με την 35χρονη πόρνη Σαρλότ Ρόουζ. Υστερα από αυτήν την πρόβα τζενεράλε ήλπιζε να ξεκινήσει μια φυσιολογική ερωτική ζωή, να βρει μια σύντροφο και να αποκτήσει μαζί της παιδιά.

Τροχαίο ατύχημα

Ωστόσο ο σεκιουριτάς λίγο πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα της σεξουαλικής ζωής του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ενεπλάκη σε ατύχημα σε επαρχιακό δρόμο της Σκοτίας. Από τη σύγκρουση,ο Αμπάντ βγήκε με ένα σπασμένο αστράγαλο, δύο τραύματα στο κεφάλι και διάσειση, οπότε θα χρειαστεί να αναβάλει την ερωτική βραδιά με τη Ρόουζ, καθώς το πόδι του είναι στο γύψο.

Πάντως, παρά τη νέα ατυχία που για τραγική ειρωνεία είχε να κάνει πάλι με αυτοκίνητο, ο Αμπάντ δεν φαίνεται να χάνει την αισιοδοξία του. «Περίμενα ήδη πολύ καιρό, οπότε το να περιμένω ακόμα δύο εβδομάδες δεν θα κάνει και μεγάλη διαφορά. Απλώς θέλω να γίνω καλύτερα και μετά να πάω παρακάτω» δήλωσε χαρακτηριστικά στη βρετανική εφημερίδα «The Sun».


Keywords
Τυχαία Θέματα