Η Βίκυ αποστόμωσε τον Λιάγκα για τις «πειραγμένες» φωτογραφίες

SHOWBIZΗ Βίκυ αποστόμωσε τον Λιάγκα για τις «πειραγμένες» φωτογραφίεςΔευτέρα, Ιανουάριος 11, 2016 - 17:08

Γιώργο, πάρε ένα... πακέτο! Κι αυτήν τη φορά απευθείας από την παρουσιάστρια του Alpha Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία μέσω Instagram έδωσε την απάντησή της στον Γιώργο Λιάγκα για τις «ρετουσαρισμένες φωτογραφίες» της στο

περιοδικό «Down Town».

«Για να τελειώνουμε με την παραφιλολογία, Γιώργο μου, περί ρετούς και φώτοσοπ, αυτό είναι το κοντινό μου απ' τον φακό του φωτογράφου τη στιγμή που την τράβηξε. Πριν τυχόν δρομολογηθεί για οποιοδήποτε εργαστήριο... Καλή χρονιά! Πάρε και το μακρινό για να 'σαι σίγουρος» έγραψε ως λεζάντα η Βίκυ στις δύο φωτογραφίες που ανάρτησε στον λογαριασμό της. Οι περισσότεροι από τους followers της τη συμβούλεψαν να μη δίνει σημασία στα σχόλια που έκανε ο παρουσιαστής του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1. Aλλωστε είναι γνωστό ότι εκείνη ασχολείται με το beach volley, που τη βοηθά να διατηρεί τη σιλουέτα της πάντα σε φόρμα.

«Τελευταία τα περισσότερα περιοδικά έχουν εφαρμόσει μια μέθοδο "celebrity, φωτογραφίσου όπως θα ήθελες να ήσουν". Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι από τις ωραιότερες γυναίκες της ηλικίας της και το σώμα της λόγω beach volley είναι φέτες, αλλά και πάλι δεν είναι έτσι στην πραγματικότητα. Ο κόσμος μάς βλέπει γιατί λέμε αλήθεια. Η φιλαρέσκειά μας πρέπει να έχει ένα όριο. Δεν πουλάτε αλήθεια στα περιοδικά, γι' αυτό και δεν σας αγοράζει και ο κόσμος» ήταν τα σχόλια του Λιάγκα μόλις είδε την εντυπωσιακή οικοδέσποινα του «Πάμε πακέτο» μόνο με τα εσώρουχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα