Ο ΑΝΤ1 βάζει τα... γιορτινά του

TV GOSSIPΟ ΑΝΤ1 βάζει τα... γιορτινά τουΤετάρτη, Δεκέμβριος 20, 2017 - 18:28

❱❱ Σούπερ πρόγραμμα με εκπομπές, σειρές και ταινίες για όλα τα γούστα από το κανάλι του Αμαρουσίου

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ο ΑΝΤ1 ρίχνει και φέτος «αστερόσκονη» στη μικρή μας οθόνη! Με ένα πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους, με εκπομπές, σειρές και ταινίες για όλα τα γούστα, το κανάλι του Αμαρουσίου στοχεύει να μας κρατήσει συντροφιά όλες τις ημέρες

των γιορτών!

Παραμονή Χριστουγέννων, το κανάλι μπαίνει σε γιορτινή ατμόσφαιρα από το μεσημέρι. Στις 15.30 προβάλλει την ταινία «Συνέβη κάποια Χριστούγεννα», με τους Μπεν Αφλεκ και Κριστίνα Απλγκεϊτ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, και στις 21.00 το φιλμ κινουμένων σχεδίων «Οι πέντε θρύλοι», που μας μεταφέρει σε ένα σκηνικό, όπου ο Αϊ-Βασίλης, ο Τζακ ο Πάγος, το Πασχαλινό Λαγουδάκι, η Νεράιδα των Δοντιών και ο φωτεινός Αμμος ενώνουν τις δυνάμεις τους και πολεμούν κατά του απειλητικού Μπαμπούλα. Αμέσως μετά, στις 23.00, μια γλυκιά ταινία, το «Last Holiday», με την Κουίν Λατίφα και τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ, αναμένεται να μας συγκινήσει.

Ομως, το πρόγραμμα του σταθμού έχει και πολλή μουσική! Ο ΑΝΤ1 ακόμα μία φορά εξασφάλισε τη μεγάλη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά. Στη 01.30 μετά τα μεσάνυχτα η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια συνεπαίρνει το κοινό σε ένα μεγάλο ταξίδι γεμάτο κομμάτια από το προσωπικό της ρεπερτόριο, καθώς και με σημαντικά τραγούδια τού χθες και του σήμερα.

Ανήμερα Χριστουγέννων οι καθημερινές πρωινές εκπομπές του ΑΝΤ1 έχουν ήδη στολίσει τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους, τα πλατό είναι ντυμένα σε γιορτινές αποχρώσεις και περιμένουν τους τηλεθεατές! Στις 10.00 «Το Πρωινό», η Φαίη Σκορδά και η παρέα της υποδέχονται τον Πάνο Κιάμο και το κέφι ανάβει για τα καλά! Μεταξύ άλλων, η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα κάνει τις προβλέψεις του νέου χρόνου και ο σεφ Βασίλης Καλλίδης τις πιο νόστιμες και γιορτινές συνταγές, ενώ στην εκπομπή αποκαλύπτονται και τα μυστικά για ένα λαμπερό μακιγιάζ με στιλ. Οπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1 «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά», φέτος τα Χριστούγεννα τα τηλεπαιχνίδια «Rouk Zouk» και «Still Standing» παίζουν και στηρίζουν τα παιδιά από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Στις 21.00 θα προβληθεί η ταινία «Μπομπ ο Σφουγγαράκης: Εξω από τα νερά του», ενώ στις 00.30 προβάλλεται η συναυλία «Θέατρο Πέτρας: 40 χρόνια Βασίλης Καρράς». Ο λαϊκός βάρδος και οι φίλοι του μας κρατούν συντροφιά με μια συναυλία για τα 40 χρόνια του στο ελληνικό τραγούδι. Την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου το πάρτι συνεχίζεται. Τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων το κέφι αρχίζει με την εκπομπή «Το Πρωινό», που υποδέχεται τον τραγουδιστή Χρήστο Μενιδιάτη. Στις 21.00 το κανάλι... χτυπά με το ριμέικ της αξεπέραστης, κλασικής κωμωδίας, «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», σε σκηνοθεσία Στράτου Μαρκίδη, με πρωταγωνιστές τους Χρύσα Ρώπα, Κώστα Ευριπιώτη, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα