Την μπερδεύουν με την Μέγκαν Μαρκλ

ΚΟΣΜΟΣΤην μπερδεύουν με την Μέγκαν ΜαρκλΤετάρτη, Δεκέμβριος 20, 2017 - 18:09

❱❱ Η Λουκβουέσα Μορίν κέρδισε διαγωνισμό για την ανάδειξη της πιο πειστικής σωσία της μέλλουσας συζύγου του πρίγκιπα Χάρι

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Θα μπορούσε κάλλιστα να την περάσει κανείς για τη Μέγκαν Μαρκλ, αν και πολλοί σχολιάζουν ότι είναι αρκετά πιο όμορφη από τη μελλοντική σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι, και ρίχνει «πόρτα» στους κοκκινομάλληδες.

Ο τίτλος της καλύτερης σωσία της Μαρκλ, τον οποίο κέρδισε 25χρονο μοντέλο από τις ΗΠΑ,

μπορεί να μην είναι πριγκιπικός, ανοίγει όμως μπροστά της μια νέα καριέρα.

Η Λουκβουέσα Μορίν από την Ουάσινγκτον ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο με τη Βρετανίδα καλλιτέχνιδα Αλισον Τζάκσον, η οποία διοργανώνει κωμικές παραστάσεις με σωσίες διασήμων.

Πρόσφατα η 25χρονη κέρδισε τον παγκόσμιο διαγωνισμό της ιστοσελίδας γνωριμιών Beautiful People για την ανάδειξη της πιο πειστικής σωσία της Μέγκαν Μαρκλ. Μέχρι τότε η Μορίν εργαζόταν ως μοντέλο, ενώ φέτος έλαβε μέρος και στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Maryland USA. Αν και είναι 11 χρόνια μικρότερη από την ηθοποιό της τηλεοπτικής σειράς «Suits» την οποία θα παντρευτεί ο Χάρι στις 19 Μαΐου, η Μορίν εκμυστηρεύεται στην «Daily Mail» ότι, όταν κυκλοφορεί, όλοι τη ρωτούν αν είναι η Μαρκλ και αν θα παντρευτεί πρίγκιπα. Ακόμη και η μητέρα της, όταν έμαθε τα νέα για τον αρραβώνα της Μαρκλ, της είπε αγανακτισμένη: «Μα δεν μπορούσε να συναντήσει εσένα πρώτα;» Οι ομοιότητες όμως, όπως φροντίζει να διευκρινίσει, περιορίζονται μόνο στην εμφάνιση.

Η Μορίν, που είναι επίσης μιγάδα, καθώς η μητέρα της είναι από τη Ζάμπια και ο πατέρας της από τη Γαλλία, εξομολογείται ότι δεν της αρέσουν οι κοκκινομάλληδες, τονίζοντας ότι δεν είχε ποτέ σχέση με κάποιον που να έχει χρώμα μαλλιών σαν του Χάρι.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα