Ο Ακης Σακελλαρίου έριξε αυλαία στο «Mamma Μia!» παρέα με τους «σωτήρες» του

SHOWBIZΟ Ακης Σακελλαρίου έριξε αυλαία στο «Mamma Μia!» παρέα με τους «σωτήρες» τουΤετάρτη, Σεπτέμβριος 12, 2018 - 19:14

❱❱ Με ένα αποθεωτικό χειροκρότημα, κοινό και ηθοποιοί υποδέχτηκαν στη σκηνή τον Ακη Σακελλαρίου στην τελευταία παράσταση του «Mamma Μia!» στο Κατράκειο Θέατρο.

Εκείνος, συγκινημένος και με χαμόγελο γεμάτο ζωή, υποκλίθηκε στον κόσμο και κυρίως στους ανθρώπους που του έσωσαν τη ζωή!

Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου «Σωτηρία» ήταν εκεί για να γιορτάσουν

την επιστροφή του στην κανονικότητα, σε αυτό που αγαπάει πιο πολύ: το θέατρο. «Οποιος σώζει μια ζωή σώζει όλο τον κόσμο. Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό της ΜEΘ του ΚΑΑ (σ.σ.: Κέντρο Αναπνευστικής Ανεπάρκειας) του “Σωτηρία”» έγραψε στο facebook ο ηθοποιός ποζάροντας μαζί τους.

Οι τηλεοπτικές κάμερες και τα φλας των φωτογράφων ήταν στραμμένα πάνω στον Ακη Σακελλαρίου, ο οποίος επανέλαβε ακόμα μία φορά όλα όσα συνέβησαν όταν διαγνώσθηκε με τη νόσο των λεγεωναρίων. Θέλοντας να αφυπνίσει τους συνανθρώπους του, ίσως και να πιστέψει και εκείνος στο «θαύμα», ο ηθοποιός δήλωσε: «Αν είχα αργήσει μισή μέρα ακόμα, δεν θα ήμουν τώρα εδώ. Είναι ένα πολύ ύπουλο βακτήριο. Καλό είναι να πηγαίνετε όταν βλέπετε ότι δεν περνάει ένας πυρετός στον γιατρό να βάζει ένα στηθοσκόπιο» είπε και συνέχισε: «Αν το άφηνα μισή ημέρα ακόμα, θα είχε χτυπήσει πολύ ζωτικό όργανο και δεν θα ήμουν εδώ».

Οσο για την εμφάνισή του στην τελευταία παράσταση, ο Σαμ Καρμάικλ του «Mamma Mia!» παραδέχτηκε: «Ηταν μια ψυχολογική επιθυμία. Το θεώρησα ως ένα μικρό βηματάκι. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, είδατε ότι λαχάνιασα και με μια σκάλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα