Ο Mr. Σκορπιός το έσκασε με την «Αννα»

SHOWBIZΟ Mr. Σκορπιός το έσκασε με την «Αννα»Δευτέρα, Αύγουστος 24, 2015 - 15:56

Η χλιδάτη «Αnna» του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ μαγνήτισε τα βλέμματα στη Χαλκιδική και όσο κι αν ο «Mr Σκορπιός» προσπάθησε να κάνει ινκόγκνιτο περιήγηση σε μέρη της βόρειας Ελλάδας, δεν τα κατάφερε!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Ο Ρώσος ιδιοκτήτης του Σκορπιού φαίνεται πως το 'σκασε για σύντομες διακοπές με την εντυπωσιακή

θαλαμηγό του «Αnna», η οποία έδεσε προχθές στη μαρίνα του Πόρτο Καρράς τραβώντας το ενδιαφέρον του κόσμου. Αν και ο «Mr Σκορπιός» συνήθως προσπαθεί να περάσει απαρατήρητος, η παρουσία της μήκους 60 μέτρων θαλαμηγού της Feadship, που έχει κατασκευαστεί στα ναυπηγεία της εταιρίας στην Ολλανδία το 2007 και ταξιδεύει με τη σημαία των Νήσων Κέιμαν, κατάφερε τελικά το αντίθετο.

Προς το Πόρτο Καρράς

Η «Αnna», σύμφωνα με πληροφορίες, εθεάθη πρωινές ώρες ανοιχτά της Σιθωνίας με κατεύθυνση τη μαρίνα του Πόρτο Καρράς, όπου επιχειρηματίες και κροίσοι αναζητούν συχνά ένα ήσυχο μέρος για να περάσουν λίγες ημέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης. Το επιβλητικό πλωτό παλάτι (αξίας 111 εκατομμυρίων δολαρίων) του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ έχει πάρει το όνομά του από τη μικρότερη κόρη του Αννα και έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί μέχρι δώδεκα επισκέπτες. Το πλήρωμά του μπορεί να φτάσει τα 19 άτομα και η μέγιστη ταχύτητά του είναι 17 κόμβοι την ώρα, ενώ έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ταρακουνάει όσο γίνεται λιγότερο όταν υπάρχει θαλασσοταραχή.

Ο Ριμπολόβλεφ, ο οποίος εκπροσωπεί τη νέα γενιά βαθύπλουτων Ρώσων, φαίνεται να αγαπάει ιδιαίτερα τη βόρεια Ελλάδα, αφού και τον περασμένο Ιούνιο είχε βρεθεί στη Θεσσαλονίκη. Αν και είχε επισκεφτεί την πόλη στα κρυφά, είχε εντοπιστεί τελικά στο ξενοδοχείο «Electra Palace». Τότε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε μείνει ένα εικοσιτετράωρο, κατά τη διάρκεια του οποίου είχε κάνει βόλτες στην πλατεία Αριστοτέλους και στη θάλασσα (πάντα με την απαραίτητη συνοδεία). Κατόπιν είχε φύγει -κατά πάσα πιθανότητα- για το Αγιον Ορος με μία πολυτελή Mercedes και ένα συνοδευτικό βαν Mercedes.

Keywords
Τυχαία Θέματα