Νέα θεωρία για το Game of Thrones: Πώς σχετίζεται το μέρος των γυρισμάτων με το σενάριο;

Ελάτε, πείτε το. Σας έλειψε αυτή η παραφιλολογία γύρω από το Game of Thrones. Είχαμε πολύ καιρό να δούμε μια είδηση που να σχετίζεται με όσα πιθανότατα θα δούμε στον 6ο κύκλο. Η διάθεση μας να δούμε μέσα από την κλειδαρότρυπα βρίσκεται πάντα στο υψηλότερο σημείο, ιδίως όταν πρόκειται για μια τόσο καθολική σειρά.

Η νέα φημολογία που φέρνει στο φως η Huffington Post

δεν είναι τόσο δραματική ή ουσιαστική, αλλά έχει κάτι καινούργιο να μας προσφέρει.

Σίγουρα το μέγιστο ενδιαφέρον μας από τον 6ο κύκλο που θα μας έρθει στον Απρίλη είναι για τον Τζον Σνόου και τις θεωρίες της επιστροφής του στη ζωή, για τη Ντενέρις και τους Ντοθράκι που την περικύκλωσαν στην κοιλάδα και για την αντίδραση της Σερσέι στον εξευτελισμό που υπέστη με το Walk of Shame, αλλά μέσα από αυτή την ερμηνεία μπορούμε να καταλάβουμε αρκετά.

Όπως αναφέρει η σελίδα Watchers on The Wall, στον 6ο κύκλο δεν θα γίνουν καθόλου γυρίσματα στην Κροατία, κάτι που σημαίνει ότι η πόλη του Ντουμπρόβνικ και το χωριό Κλις που ήταν το King's Landing και η Μιρίν, δεν θα εμφανιστούν καθόλου. Υπάρχουν αρκετές ερμηνείες. Πρώτον, ότι θα δούμε τους Ντάριο και Τζόρα να πηγαίνουν να την βρουν, ενώ ο Τίριον με την Μισαντέι που έμειναν στη Μίριν θα εμφανιστούν ελάχιστα στο παρόν της αφήγησης…

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Νέα θεωρία για το Game of Thrones: Πώς σχετίζεται το μέρος των γυρισμάτων με το σενάριο; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα