Ο... Batman-άκης που πετάει για τον δήμο!

15:49 5/5/2014 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΟ... Batman-άκης που πετάει για τον δήμο!Δευτέρα, Μάιος 5, 2014 - 15:44

Στη μάχη για τις δημοτικές εκλογές του δήμου Ανωγείων ρίχτηκε και... ο διάσημος Batman-άκης της Κρήτης! Ο κατά κόσμον Μανώλης Γραμματικάκης είναι υποψήφιος σύμβουλος του συνδυασμού Συνήρωες, ενώ είναι έτοιμος -στην περίπτωση που εκλεγεί- να φέρει την ανατροπή στο σημερινό πολιτικό σκηνικό.

Φορά στιβάνια, μαύρη κρητική βράκα, αλλά και μπέρτα με τα διακριτικά του αγαπημένου του υπερήρωα, του Batman,

ενώ για τις μετακινήσεις του χρησιμοποιεί το δικό του Batmobile, που ο ίδιος κατασκεύασε πριν από δύο χρόνια.

Φυσικοθεραπευτής

Στην Κρήτη τον γνωρίζουν όλοι, αφού ο Μανώλης Γραμματικάκης κάπως έτσι κυκλοφορεί ακόμα και τις καθημερινές, όταν εργάζεται ως φυσικοθεραπευτής στο ΚΑΠΗ του Δήμου Ανωγείων.

Ο «άνθρωπος-νυχτερίδα» της Κρήτης έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα και τις πολιτικές του θέσεις κάνοντας γνωστά όλα όσα θέλει να πετύχει, αν εκλεγεί. Οπως εξήγησε ο υποψήφιος σύμβουλος του συνδυασμού «Συνήρωες», στον οποίο συμμετέχουν επίσης... ο Σούπερμαν, ο Ζορό και ο Ποπάυ (!), κατεβαίνει να αγωνιστεί για μια νέα... τενεκεδούπολη, υποσχόμενος να γκρεμίσει κάθε... τσιμεντένια εστία και να πάει φυλακή όσους έκλεψαν τα παιδικά όνειρα! Θα αφήσει ελεύθερες τις αλάνες και υπόσχεται δωρεάν μετακίνηση με οικολογικά ποδήλατα.

Ο Μανώλης Γραμματικάκης σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε κληθεί να μιλήσει και για τη μεγάλη του αγάπη, τον Batman, τον αγαπημένο υπερήρωα μικρών και μεγάλων. Αναφερόμενος στις ταινίες του διάσημου υπερήρωα, είχε δηλώσει πως «είναι γεμάτες μηνύματα και πρέπει να τις δουν μικροί και μεγάλοι» και πρόσθεσε: «Πόση ανάγκη έχουμε σήμερα από ένα Batman! Με τόσο κακό που υπάρχει γύρω μας, με όλα αυτά που ακούμε και βλέπουμε, τον έχουμε μεγάλη ανάγκη!»

Keywords
Τυχαία Θέματα