Αγγελική Νικολούλη: «Δεν με γονάτισε ο φόβος των απειλών»

Φοβήθηκε ποτέ για τη ζωή της η Αγγελική Νικολούλη φέρνοντας στο φως μία υπόθεση;

«Για να συνεχίζω ακάθεκτη σημαίνει πως δεν με γονάτισε ο φόβος των απειλών. Δεν τον έλαβα ποτέ στα σοβαρά. Τον αγνοώ τον φόβο» τόνισε στο Mytv.
-Ένα άλλο, αθέατο, κομμάτι της εκπομπής αλλά και της προσφοράς σας είναι η ψυχολογική υποστήριξη

που παρέχετε στις οικογένειες των θυμάτων. Ποσό δύσκολο είναι να ανακοινώνεις σε έναν γονιό ότι το παιδί του δεν είναι πλέον στη ζωή; Σε ποια υπόθεση ήρθατε σε πολύ δύσκολη θέση...
«Ξέρεις τι είναι να μαθαίνεις κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής από υπαλλήλους νεκροτομείων ή ιατροδικαστές ότι οι αγνοούμενοι που ψάχνεις, και μάλιστα νέοι άνθρωποι, είναι νεκροί στα αζήτητα; Κόβονται τα πόδια σου, το αίμα σου παγώνει. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν πρέπει να αντιληφθούν οι γονείςτο παραμικρό. Προετοιμάζουμε το έδαφος με τους πιο ψύχραιμους συγγενείς και παίρνουν τις απαντήσεις έχοντας και τη σχετική ψυχολογική υποστήριξη.»
-Μετά το τέλος της εκπομπής κοιμάστε ήσυχη ή σας βασανίζουν ακόμα οι σκέψεις για την εκάστοτε υπόθεση την οποία αναδεικνύετε στο «Τούνελ»;
«Δεν μπορώ να κοιμηθώ μετά το τέλος του «Τούνελ». Το βλέπω σε βίντεο σπίτι μου και παρατηρώ τις λεπτομέρειες που μπορεί να μου ξέφυγαν στην ένταση της ζωντανής εκπομπής. Το Σάββατο είναι γεμάτο με επαφές για τις εξελίξεις της κάθε υπόθεσης. Το μυαλό δεν αδειάζει εύκολα. Κουβαλάω την εκπομπή όπου και αν πάω. Και να θέλω να χαλαρώσω λίγο, με ρωτάνε στις παρέες για τις υποθέσεις που ερεύνησα.»

Keywords
Τυχαία Θέματα