Ο 5χρονος Μεξικανός που έγινε fashion icon!

14:02 1/7/2013 - Πηγή: Espresso

Παντελόνι υψηλής ραπτικής Dior, τζιν μπουφάν από την τελευταία κολεξιόν του Tom Ford και γυαλί ηλίου RayBan, συνδυασμένα με αέρα μοντέλου και πλαισιωμένα σε σκηνικό επαγγελματικής φωτογράφησης. Ενας 5χρονος βάζει τα γυαλιά σε καταξιωμένα top models

και στιλίστες συνδυάζοντας μόνος του επώνυμα ρούχα και ποζάροντας με απίστευτο επαγγελματισμό μπροστά στο... προσωπικό του iPhone.

Ο Μεξικανός Αλόνσο Ματέο έχει αποκτήσει πάνω από 2.500 οπαδούς στο Instagram, όπου δημοσιεύει τα αναπάντεχα μοδάτα λουκ του. Σε κάθε φωτογραφία ποζάρει γεμάτος αυτοπεποίθηση, με τα χέρια συνήθως στις τσέπες. Οι εικόνες μοιάζουν βγαλμένες από περιοδικό μόδας, αφού η φωτογράφηση δεν γίνεται ποτέ πρόχειρα. Ο μικρός, ο οποίος ζει με τους γονείς του στη Λαγκούνα Μπιτς στην Καλιφόρνια, επιλέγει να ποζάρει με φόντο εξωτικούς φοίνικες, λευκές αμμουδιές, απέραντες πισίνες ή καταπράσινους κήπους.

Το στιλ ρέει στο αίμα του, αφού η μητέρα του, η πανέμορφη Λουίζα Φερνάντα Εσπινόζα, εργάζεται ως στιλίστρια μόδας. Προτού βιαστεί να σκεφτεί κανείς όμως ότι εκείνη επιμελείται το λουκ του, η ίδια ξεκαθαρίζει ότι οι συνδυασμοί γίνονται από τον ίδιο και εκείνη επεμβαίνει μόνο αν τα ρούχα δεν είναι κατάλληλα για τις καιρικές συνθήκες. Μητέρα και γιος τρέφουν ιδιαίτερη αγάπη για τα ρούχα των οίκων Gucci, Dior, Stella McCartney, Marc Jacobs και Dolce & Gabbana. Η κυρία Εσπινόζα εξηγεί ότι χάρη του γιου της έχει ακόμα έναν λόγο να βγαίνει για ψώνια. Οσο γι' αυτούς που κατακρίνουν το γεγονός ότι ο πεντάχρονος Αλόνσο έχει ήδη iPod, iPad, iPhone, ακριβά ρούχα και κάνει μία υλιστική ζωή, η μητέρα του απαντάει: «Ο κόσμος πάντα σπεύδει να ασκήσει κριτική. Στην πραγματικότητα, μεγαλώνουμε μια χαρά τον γιο μας. Είναι ένα ευγενικό, προσγειωμένο και γλυκό παιδί».

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα