Νύχτα κόλασης στις Κάννες!

ΚΟΣΜΟΣΟργιάζουν οι φήμες για ό,τι συνέβη στις ΚάννεςΝύχτα κόλασης στις Κάννες!Παρασκευή, Μάιος 30, 2014 - 13:27

Μπορεί να του ρίχνει 13 χρόνια, εκείνος όμως την έριξε στο κρεβάτι του, σύμφωνα τουλάχιστον με φήμες που διαψεύδονται, αλλά όχι ιδιαίτερα πειστικά. Τζάστιν Μπίμπερ και Αντριάνα Λίμα φέρεται να πέρασαν μια νύχτα πάθους σε σουίτα ξενοδοχείου του Καννών. Το 20χρονο άτακτο αγόρι της ποπ και ραπ μουσικής έκανε «στενό μαρκάρισμα» στην 33χρονη top

model, παρασέρνοντάς την τελικά σε μια σουίτα.

Ο Καναδός τραγουδιστής νοίκιασε γιοτ στις Κάννες, στο οποίο έκανε πάρτι με προσκεκλημένους νυν και πρώην αγγέλους της Victoria's Secret. Μεταξύ αυτών ήταν η Μπάρμπαρα Πάβλιν, η Κόντι Σίμπσονς, η Τζίτζι Χαντίντ και φυσικά η Αντριάνα Λίμα, η οποία προσφάτως χώρισε από τον Σέρβο μπασκετμπολίστα σύζυγό της Μάρκο Γιάριτς, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο κόρες. Απ΄ ό,τι φαίνεται, ο μικρός κατάφερε να παρηγορήσει την top model, δεν έχει όμως να περιμένει τίποτε περισσότερο.

Την αποκάλυψη της «νύχτας πάθους» έκανε το αμερικανικό περιοδικό «US Weekly» που έγραψε ότι ο Μπίμπερ και η Λίμα εμφανίστηκαν δημόσια, πέραν του πάρτι στο σκάφος, και σε άλλο ένα, στο κλαμπ Gotha. Από εκεί έφυγαν στις 5.00 το πρωί με προορισμό τη σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, όπου πέρασαν αρκετές ώρες. Το περιοδικό «People» ωστόσο έγραψε ότι το πάθος ήταν μονομερές και πως η Λίμα δεν «ψήθηκε» από τον νεαρό τραγουδιστή, όσο και αν ο τελευταίος προσπάθησε κατά τη διάρκεια του πάρτι στο κλαμπ. Τελικά έγινε one night stand ή όχι; Μάλλον το γνωρίζουν μόνο οι άμεσα ενδιαφερόμενοι. Ο Μπίμπερ ανέβασε πάντως στο Instagram φωτογραφία που τους δείχνει μαζί.

Κάτια Γιαπαλάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα