Πυροβόλησαν εν ψυχρώ ηλικιωμένη!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠυροβόλησαν εν ψυχρώ ηλικιωμένη!Πέμπτη, Μάιος 29, 2014 - 18:05

Θρίλερ με την άγρια δολοφονία μιας 86χρονης από την Πάτρα! Η άτυχη γυναίκα Π.Μ. πυροβολήθηκε εξ επαφής στο πρόσωπο και το σώμα, την ώρα που βρισκόταν μέσα στην εξοχική κατοικία της στο χωριό Ψαθόπυργος. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι το φονικό έγινε μέρα μεσημέρι και ο δράστης δεν έκανε καν τον κόπο να μπει μέσα στο σπίτι, αλλά σημάδεψε με κυνηγετική καραμπίνα το θύμα έξω από το κλειστό τζάμι του παραθύρου, κάνοντάς το θρύψαλα! Μάλιστα, στο άψυχο σώμα της γυναίκας υπήρχαν σπασμένα γυαλιά.

Λίμνη αίματος

Η

γυναίκα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος χθες λίγο μετά τις 13.00 από γείτονές της, οι οποίοι έντρομοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενώ στο σημείο μετέβη ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης, ο οποίος θα διενεργήσει και τη νεκροψία - νεκροτομή στη σορό του θύματος.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, με τις έρευνες να διευρύνονται προς πάσα κατεύθυνση, ακόμη και σε πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντός της, αλλά και των φίλων και γειτόνων της. Οπως έγινε γνωστό, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν πλήρως την εκδοχή της ληστείας, αν και ο χώρος δεν ήταν αναστατωμένος και δεν μαρτυρούσε σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο. Δεν αποκλείεται ωστόσο η πιθανότητα ο φονιάς να επιχείρησε να ληστέψει τη 86χρονη, αλλά στη συνέχεια να φοβήθηκε και να θέλησε να φύγει και προκειμένου να μην αφήσει μάρτυρα πίσω του, πυροβόλησε και σκότωσε την ηλικιωμένη.

Η γριούλα διέμενε στην Πάτρα, όμως πριν από λίγες ημέρες μετέβη στον Ψαθόπυργο όπου κι έμενε πάντα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Η τοπική κοινωνία του αχαϊκού χωριού είναι συγκλονισμένη από το αιματηρό περιστατικό και όπως λένε, από εδώ και στο εξής δεν θα μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι.

Εύα Παπαδάτου

Keywords
Τυχαία Θέματα