«Ντου» στο resto με τα... χρυσά καλαμαράκια!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Ντου» στο resto με τα... χρυσά καλαμαράκια!Δευτέρα, Μάιος 27, 2019 - 20:59

❱❱ Λαβράκια έβγαλε ο έλεγχος εφοριακών στο εστιατόριο της Μυκόνου με τις υπέρογκες τιμές

«Ντου» στο εστιατόριο της Μυκόνου που χρέωσε 4 κιλά φρέσκα καλαμαράκια σε τιμές χρυσού και όχι μαλακίων πραγματοποίησαν εφοριακοί λίγες ώρες μετά την κατακραυγή που ξέσπασε από τη δημοσιοποίηση της απόδειξης με το υπέρογκο ποσό.

Κατά την αιφνιδιαστική επίσκεψη στο εστιατόριο του Πλατύ Γιαλού, οι εφοριακοί έλεγξαν την ταμειακή μηχανή (έλεγχος μνήμης) και διαπίστωσαν ότι οι αποδείξεις

είχαν κοπεί κανονικά για το συγκεκριμένο συμβάν, ενώ εντόπισαν 12 τραπέζια για τα οποία δεν υπήρχαν αποδείξεις τη στιγμή που πραγματοποίησαν τον έλεγχο. Το θέμα ήρθε στο φως όταν ο Ισπανός τουρίστας Φρανσίσκο Τεγιάδα δημοσίευσε την απόδειξη στη δημοφιλή πλατφόρμα TripAdvisor, ασκώντας αρνητική κριτική στο εν λόγω εστιατόριο, στο οποίο τέσσερα κιλά καλαμάρια στοιχίζουν 591ευρώ.

Το ποσό θεωρήθηκε τόσο από εκείνον όσο και την παρέα του εξωφρενικό, ενώ σε δηλώσεις του ανέφερε πως κανένας από τους υπαλλήλους του εστιατορίου δεν τους έδωσε τιμοκατάλογο.

Τη δική του απάντηση για την απόδειξη, που συνολικά ανήλθε στα 836 ευρώ, έδωσε και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στη Μύκονο. Οπως δήλωσε στο Open, η παρέα των εννέα ατόμων παρήγγειλε 4 κιλά καλαμάρι, το οποίο κόστιζε 100 ευρώ το κιλό, ενώ υπογράμμισε πως το εστιατόριό του απευθύνεται σε υψηλό πελατολόγιο.

«Ηταν εννέα άτομα και παρήγγειλαν 4 κιλά καλαμάρι, το οποίο χρεώθηκε με το κιλό. Το καλαμάρι ήταν φρέσκο και είχε 100 ευρώ το κιλό. Είμαστε το καλύτερο μαγαζί στον Πλατύ Γιαλό και προσφέρουμε high end υπηρεσίες. Απευθυνόμαστε σε υψηλό πελατολόγιο και στο μαγαζί μας δεν έρχεσαι για να χορτάσεις, αλλά έρχεσαι για την εμπειρία. Υπάρχει μίνιμουμ χρέωση 25 ευρώ για κάθε άτομο στην παραλία» ανέφερε ο ιδιοκτήτης του μυκονιάτικου εστιατορίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα