Νταής στο Ηράκλειο σακάτεψε στο ξύλο τη γυναίκα του με «όπλο» ένα τηγάνι

ΡΕΠΟΡΤΑΖΝταής στο Ηράκλειο σακάτεψε στο ξύλο τη γυναίκα του με «όπλο» ένα τηγάνιΔευτέρα, Δεκέμβριος 11, 2017 - 16:14

❱❱ Με όπλο ένα... τηγάνι σακάτεψε στο ξύλο την 39χρονη σύζυγό του, με αποτέλεσμα να τη στείλει στο νοσοκομείο, ένας νταής στο Ηράκλειο!

Το απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη αργά το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές ξέσπασε ακόμη ένας καβγάς ανάμεσα στον θερμόαιμο άνδρα που βρισκόταν υπό την επήρεια

αλκοόλ και στην άτυχη γυναίκα.

Λόγο στον λόγο τα πνεύματα άναψαν και η κατάσταση ξέφυγε, όταν ο 39χρονος άρχισε να χτυπάει τη σύζυγό του αρχικά με τα χέρια, ενώ στη συνέχεια οπλίστηκε με ένα… μαγειρικό σκεύος.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, χρησιμοποίησε το τηγάνι της κουζίνας για να χτυπήσει τη σύζυγό του στα χέρια, με συνέπεια να της σπάσει το ένα, αλλά και στο υπόλοιπο σώμα!

Τα ουρλιαχτά και τις δραματικές εκκλήσεις της γυναίκας για βοήθεια άκουσαν γείτονές της, οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία και ακολούθησε η σύλληψη του δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών λειτουργών.

Το βράδυ της ίδιας μέρας συνελήφθη επίσης ακόμη ένας Ηρακλειώτης ύστερα από καταγγελία για κακοποίηση της συζύγου του. Και σε αυτή την περίπτωση η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα