Σοφία Λεοντίτση VS Σούλα Γκλάμορους: Ο «πόλεμος» του στιλ

COVER STORYΑπειλές, σκουπίδια και άγριο ξεκατίνιασμαΣοφία Λεοντίτση VS Σούλα Γκλάμορους: Ο «πόλεμος» του στιλΔευτέρα, Δεκέμβριος 11, 2017 - 15:47

❱❱ Κόντρα ανάμεσα στη Σοφία Λεοντίτση του «My Style Rocks» και την περσόνα Σούλα Γκλάμορους • Τι απαντάστην πρώην παίκρτια του reality μόδας στον Σκάι η... κερατωμένη περσόνα του διαδικτύου με τη μάσκα

Από τον
ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ

Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά τουφέκια πέφτουν. Μήνα σε γάμο ρίχνονται; Μήνα σε χαροκόπι; Ουδέ σε γάμο ρίχνονται, ουδέ σε χαροκόπι. Η Σούλα Γκλάμορους κάνει

πόλεμο με τη Σοφία Λεοντίτση του «My Style Rocks».

Η μάχη στα... χαρακώματα του στιλ ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή, όταν η μελαχρινή παίκτρια του reality μόδας του Σκάι αποκάλεσε «σκουπίδι» τη φημισμένη (και... κερατωμένη!) διαδικτυακή περσόνα με τη μυστηριώδη μάσκα και τους αμέτρητους οπαδούς.

Στη συνέχεια την κατήγγειλε κιόλας για bullying στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πετυχαίνοντας το «κατέβασμα» των λογαριασμών της στο Instagram και το facebook.

Η απάντηση της Σούλας Γκλάμορους έρχεται σήμερα, αποκλειστικά μέσα από την «Espresso», και κρύβει εκπλήξεις, καθώς η ίδια καταγγέλλει με τη σειρά της απειλές κατά της ζωής της από ένθερμους θαυμαστές της Σοφίας Λεοντίτση, ενώ αφήνει αιχμές και για νομικές ενέργειες από την πλευρά της! Αφορμή γι' αυτό το απίστευτο... ξεκατίνιασμα στάθηκε η εμφάνιση της Σοφίας στην πασαρέλα του reality μόδας ως... Σούλα Γκλάμορους την περασμένη Παρασκευή. Θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα στη γυναίκα με τη μάσκα, που συνηθίζει να καυτηριάζει μέσω διαδικτύου για το στιλ τους διάφορες Ελληνίδες celebrities και κάποια από τα κορίτσια της εκπομπής του Σκάι, η Λεοντίτση -σημειωτέον, αποχώρησε από το παιχνίδι το ίδιο βράδυ- εμφανίστηκε με ένα φόρεμα φτιαγμένο από σακούλες σκουπιδιών και μια μάσκα παρόμοια με της Σούλας, την οποία στο τέλος έσκισε λέγοντας «τα σκουπίδια στα σκουπίδια».

Το προφίλ

Παρότι όλοι νόμιζαν πως το θέμα θα τελείωνε μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι, η Λεοντίτση αποφάσισε να ολοκληρώσει αλλιώς αυτό που είχε αρχίσει on camera. Ετσι, κατέφυγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κατάφερε να «κατεβάσει» τα προφίλ της Σούλας Γκλάμορους από τα social media. Αμέσως μετά έστειλε το μήνυμά της μέσω facebook. «Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έκανε τη δουλειά της και θα ήθελα να ευχαριστήσω για την προστασία που μας παρέχει! Δεν είμαστε μόνοι μας και ανυπεράσπιστοι, και όποτε μου δοθεί ξανά η ευκαιρία, θα στέκομαι όρθια απέναντι σε ψεύτικους δράκους και ανθρώπους που κρύβονται πίσω από μάσκες» έγραψε χαρακτηριστικά.

«ΟΙ FANS ΤΗΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΩ»

Η Σούλα Γκλάμορους δίνει τη δική της απάντηση για τα γεγονότα που οδήγησαν σε αυτήν την κόντρα και είναι... χείμαρρος. «Δίνω στη Σοφία Λεοντίτση τα θερμά μου συγχαρητήρια. Ηθελε να πάρει δημοσιότητα από τη μάσκα της Σούλας Γκλάμορους και τα κατάφερε. Λυπάμαι, αλλά τώρα φάνηκε ο πραγματικός της εαυτός» λέει στην «Espresso» η εκκεντρική περσόνα του διαδικτύου. Και συνεχίζει:

«Είδα το απόσπασμα της εκπομπής που τα βάζει μαζί μου. Ηταν όλο μπηχτές για εμένα και τους φαν μου. Ελεος, κορίτσι μου... Νομίζει ότι όλοι θέλουν το κακό της! Ας κοιτάξει λίγο τα προφίλ της Σούλας, να δει πως στις αρχές του παιχνιδιού υπήρχαν παίκτριες που τις είχα σχολιάσει χειρότερα από εκείνη. Την Ασημένη, για παράδειγμα, δεν την είχα αφήσει σε χλωρό κλαρί. Η κοπέλα μού είχε στείλει τότε μέχρι και ένα χιουμοριστικό μήνυμα, με αποτέλεσμα σήμερα να τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Από την άλλη, η Σοφία αποφάσισε να μου επιτεθεί και το μόνο που κατάφερε ήταν να με κάνει μεγαλύτερη σταρ στα social media».

Οπως αναφέρει στη συνέχεια της συνομιλίας μας η διαχειρίστρια της χιουμοριστικής σελίδας «Σούλα Γκλάμουρους» στο facebook και το Instagram, όλα άρχισαν όταν βλέποντας το παιχνίδι «My Style Rocks» παρατήρησε πως η παίκτρια Σοφία Λεοντίτση όχι απλώς δανειζόταν κάποια στοιχεία, αλλά αντλούσε καμιά φορά και ολόκληρο το στιλ που παρουσίαζε στους κριτές μέσα από σελίδες μόδας του διαδικτύου. «Κάποιοι φαν μου άρχισαν να μου στέλνουν φωτογραφίες που αποδείκνυαν τις αντιγραφές που είχε κάνει, με αποτέλεσμα σιγά σιγά να γράφω για εκείνη και το πόσο έχω βαρεθεί τις “βασικιές”, όπως αποκαλώ εγώ εκείνες που ντύνονται χωρίς έμπνευση. Ετσι άρχισαν όλα» εξηγεί και κατόπιν εκφράζει την απορία της πώς γίνεται η Σοφία Λεοντίτση να μη δέχεται τη σάτιρα που γίνεται στο όνομά της, από τη στιγμή που είναι ένα πρόσωπο που απασχολεί την επικαιρότητα.

«Η Σούλα Γκλάμορους, αν δεν το έχει καταλάβει, είναι μια κωμική σελίδα και τίποτε άλλο. Τι βγαίνει και δηλώνει, λοιπόν, θύμα διαδικτυακού bullying; Εγώ, δηλαδή, τι να πω, που κάποιοι δικοί της φαν έχουν αρχίσει να στέλνουν απειλητικά μηνύματα στα προφίλ μου; Μου λένε να ψοφήσω, ότι θα με κυνηγήσουν νομικά. Τους απαντώ, λοιπόν, πως εδώ και καιρό συμβουλεύομαι δικηγόρο και πως σε λίγες ημέρες τόσο η Σοφία όσο και οι φαν της θα έχουν την απάντηση που τους πρέπει από τη Σούλα Γκλάμορους... Μέχρι τότε υπομονή».

Σούλα ΓκλάμορουςΣοφία ΛεοντίτσηMy style rocksκόντραΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα