Νταής φορτηγατζής «σακάτεψε» εφοριακούς

15:04 1/8/2019 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΣτο Νοσοκομείο του Ρεθύμνου οι ελεγκτές! Από τα χτυπήματα η 55χρονη υπέστη ρήξη τυμπάνουΝταής φορτηγατζής «σακάτεψε» εφοριακούςΠέμπτη, Αύγουστος 1, 2019 - 15:03

❱❱ Νταλικέρης γρονθοκόπησε άγρια δύο «Ράμπο» της ΑΑΔΕ...

... που πήγαν να τον ελέγξουν και έγινε «καπνός» εγκαταλείποντας το όχημά του

Με άγριο ξύλο «απάντησε» ένας νταής οδηγός φορτηγού στο Ρέθυμνο στους εφοριακούς οι οποίοι επιχείρησαν να ελέγξουν τα παραστατικά για το φορτίο που μετέφερε! Μάλιστα, από τις γροθιές του φορτηγατζή η 55χρονη

ελέγκτρια υπέστη ρήξη τυμπάνου!

Το «θερμό» επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον οξύθυμο οδηγό και θύματα δύο ελεγκτές της Υπηρεσίας Ελέγχου και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων της ΑΑΔΕ, ηλικίας 55 και 58 ετών, συνέβη χθες το μεσημέρι λίγα χιλιόμετρα έξω από το Ρέθυμνο.

Οι «Ράμπο» της ΑΑΔΕ, που διενεργούσαν τυχαίους ελέγχους, εντόπισαν παρκαρισμένο σε καντίνα ένα φορτηγό και πλησίασαν τον οδηγό, για να του ζητήσουν τα αποδεικτικά έγγραφα για το φορτίο του οχήματος.

Στο άκουσμα όμως της ιδιότητάς τους εκείνος έγινε έξαλλος και, αντί των παραστατικών διακίνησης, τους έδωσε... γροθιές!

Αφού ξυλοφόρτωσε τους δύο άτυχους ελεγκτές, ο θρασύτατος φορτηγατζής έγινε καπνός, εγκαταλείποντας μάλιστα το όχημα στο σημείο.

Οι δύο εφοριακοί μεταφέρθηκαν αμέσως στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου αιμόφυρτοι και σε κατάσταση σοκ, προκειμένου να τους δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Τραύματα στο κεφάλι

«Τόσο ο 58χρονος όσο και η 55χρονη φέρουν τραύματα στο κεφάλι, με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν πως δεν κινδυνεύει η υγεία τους. Τα τραύματα πιθανότατα προέρχονται από γροθιές που δέχθηκαν και υποβάλλονται σε μια σειρά εξετάσεων. Στη γυναίκα έγινε αξονική τομογραφία, δεδομένου ότι είχε ρήξη τυμπάνου» ανέφερε ο διοικητής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου Γιώργος Φραγκιαδάκης, εξηγώντας ότι και οι δύο εφοριακοί είναι πολύ ταραγμένοι από τη βίαιη επίθεση που δέχτηκαν.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στο νησί για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Μάλιστα, ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής, ο οποίος ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή για την απρόκλητη επίθεση σε βάρος των δύο ελεγκτών, επικοινώνησε με την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., ζητώντας την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.

Hδη οι αρμόδιες υπηρεσίες αφαίρεσαν επί τόπου τις πινακίδες του φορτηγού και οι αστυνομικοί εκτιμούν, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η σύλληψη του δράστη είναι θέμα ωρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νταής,ntais