Νέο "Big Brother στην άγρια φύση και με live επικοινωνία

11:54 3/4/2014 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΝέο "Big Brother στην άγρια φύση και με live επικοινωνίαΠέμπτη, Απρίλιος 3, 2014 - 11:45

Μια πιο «διαδικτυακή» εκδοχή του «Survivor», με έντονα τα στοιχεία του «Big Brother», ετοιμάζει το τηλεοπτικό δίκτυο Discovery. Το νέο reality show με τίτλο «Survival Live» θα δείχνει τον αγώνα επιβίωσης οκτώ παιχτών για 42 ημέρες στην άγρια φύση έχοντας μαζί τους μονάχα τα ρούχα τους.

Αυτό που θα το διαφοροποιεί από τη βερσιόν που προβλήθηκε πριν από μερικά χρόνια και στη χώρα μας

είναι η live επικοινωνία που θα υπάρχει ανάμεσα στους παίκτες και στο κοινό. Οι τηλεθεατές θα μπορούν να παρακολουθούν την καθημερινότητα των συμμετεχόντων μέσω διαδικτύου όλο το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα κι εκείνοι με τη σειρά τους να τους ζητούν βοήθεια πάνω σε πρακτικά θέματα, όπως η επικοινωνία με τις οικογένειές τους ή η αποστολή τροφίμων.

Στόχος του κάθε διαγωνιζομένου είναι η δημιουργία ενός διευρυμένου κοινωνικού δικτύου που θα μπορεί να τον στηρίζει στον αγώνα του. Κάθε εβδομάδα θα προβάλλονται δύο επεισόδια, ένα μαγνητοσκοπημένο, που θα παρουσιάζει την πρόοδο των παικτών κι ένα live, στη διάρκεια του οποίου θα αποβάλλεται ο πιο αδύναμος.

Ακόμα μία καινοτομία του προγράμματος είναι τα βιομετρικά δεδομένα κάθε παίκτη, που θα προβάλλονται μέσω της web πλατφόρμας του παιχνιδιού και θα αποκαλύπτουν πόσο πολύ υποφέρει ο καθένας τους σωματικά. «Είναι μια πραγματικά συναρπαστική ευκαιρία να πάρουμε ένα από τα πιο δημοφιλή φορμάτ μας και να το συνδέσουμε με live περιβάλλον και όλο αυτό να γίνει με έναν πολύ ψηφιακό τρόπο» δήλωσε η πρόεδρος του Discovery Εϊλίν Ο' Νιλ, η οποία αποκάλυψε ότι η τοποθεσία όπου θα σταλούν οι διαγωνιζόμενοι βρίσκεται κάπου στον Ειρηνικό.

«Εχουμε πολλούς που θέλουν να δοκιμάσουν το σθένος τους σε σόου επιβίωσης. Πρόκειται ωστόσο για πολύ δύσκολες συνθήκες, επομένως τους υποβάλλουμε και σε σωματικά και σε ψυχολογικά τεστ, γεγονός που περιορίζει πολύ γρήγορα τη δεξαμενή από την οποία μπορούμε να αντλήσουμε συμμετέχοντες» προσθέτει, υπογραμμίζοντας ότι οι παίκτες θα πρέπει να έχουν εμπειρία σε δύσκολες συνθήκες επιβίωσης.

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα