Νεκρή μέσα σε καταψύκτη ύστερα από πάρτι

ΚΟΣΜΟΣΝεκρή μέσα σε καταψύκτη ύστερα από πάρτι Τρίτη, Σεπτέμβριος 12, 2017 - 15:56

Σε δωμάτιο καταψύκτη ξενοδοχείου του Σικάγου βρέθηκε νεκρή 19χρονη μετά το πάρτι. Η Κενέκα Τζένκινς (φωτό) γιόρταζε τη νέα δουλειά της σε ένα γηροκομείο, με ένα πάρτι στο ξενοδοχείο «Crowne Plaza» το βράδυ της Παρασκευής.

Το πάρτι τελείωσε, αλλά η ίδια δεν επέστρεψε στο σπίτι της. Καθώς δεν απαντούσε στις κλήσεις τους, οι φίλοι της κάλεσαν τη μητέρα της, Τερέζα Μάρτιν, το Σάββατο νωρίς το απόγευμα. Ανήσυχη εκείνη κάλεσε

το ξενοδοχείο και ζήτησε να ελεγχθεί το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας.

Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου την παρέπεμψαν στην αστυνομία, όπου κατέθεσε αναφορά εξαφάνισης αργά το απόγευμα. Μετά τη δήλωση εξαφάνισης, ξεκίνησε έρευνα στο ξενοδοχείο, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί νεκρή η κοπέλα σε καταψύκτη, νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, η Τζένκινς μπήκε στον καταψύκτη κατά λάθος, γιατί ήταν μεθυσμένη. Αντίθετα, η μητέρα της πιστεύει ότι, αν η κόρη της ήταν όντως μεθυσμένη, θα είχε πρόβλημα στο να ανοίξει τη βαριά πόρτα του καταψύκτη, ενώ θα είχε συνειδητοποιήσει ότι δεν βρισκόταν μπροστά στο ασανσέρ ή σε πόρτα του ξενοδοχείου. Πιστεύει ότι κάποιος τη σκότωσε, δεδομένου ότι ψυγεία σαν αυτό έχουν δικλίδες ασφαλείας που επιτρέπουν σε κάποιον να τα ανοίξει ενώ είναι μέσα.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα