Νεκρή από κοκτέιλ ναρκωτικών η πιο σκληρή αφέντρα της Βρετανίας

ΚΟΣΜΟΣΝεκρή από κοκτέιλ ναρκωτικών η πιο σκληρή αφέντρα της ΒρετανίαςΠαρασκευή, Νοέμβριος 23, 2018 - 17:19

❱❱ Τέσσερα διαφορετικά είδη ναρκωτικών βρέθηκαν στον οργανισμό της Κύπριας Mistress Dometria, της πιο hardcore αφέντρας της Βρετανίας, η οποία βρέθηκε νεκρή στο «μπουντρούμι του σεξ» που διατηρούσε στο σπίτι της στο Μπράιτον το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, η 56χρονη μητέρα πέντε παιδιών και γιαγιά τεσσάρων εγγονιών Κούλα Κακουλλή, αθλήτρια του bodybuilding με τακτική παρουσία σε διεθνείς διαγωνισμούς και πρωταγωνίστρια hardcore σαδομαζοχιστικών ταινιών, είχε στον οργανισμό της κοκαΐνη, διαζεπάμη, κεταμίνη και μεφεδρόνη την ημέρα του θανάτου της. Παράλληλα φέρεται ότι έκανε και χρήση στεροειδών, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για διαγωνισμούς bodybuilding.

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στη φετιχιστική κοινότητα του Μπράιτον, μέλη της οποίας δημιούργησαν σελίδα crowdfunding για τη συγκέντρωση χρημάτων για την κηδεία της. Οπως αναφέρεται σε αυτή, η οικογένειά της προσπαθούσε ακόμα να συνέλθει από τον θάνατο του πατέρα των τριών μικρότερων παιδιών της, γεγονός που καθιστά τη δική της απώλεια ακόμα πιο τραγική για τους οικείους της.

Η Κακουλλή βρέθηκε πεσμένη μπρούμυτα στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματός της, το οποίο λειτουργούσε και ως χώρος βασανιστηρίων με την επωνυμία «The Brighton Dungeon», στις 3 Αυγούστου 2018.

Keywords
Τυχαία Θέματα