Νέες αποκαλύψεις-σοκ για τον ηθοποιό που «μερεμέτισε» ταξιτζή

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣτην τσάντα του εκτός από το σπρέι βιασμού βρέθηκε μέχρι και εργαλείο διάνοιξης κόλπουΝέες αποκαλύψεις-σοκ για τον ηθοποιό που «μερεμέτισε» ταξιτζήΠαρασκευή, Νοέμβριος 23, 2018 - 16:47

❱❱ «Παιδί μάλαμα» λένε οι γονείς του διεστραμμένου καλλιτέχνη και κατηγορούν το θύμα ότι έστησε την ιστορία για να βγει στην TV

Στις Φυλακές Τρίπολης βρίσκεται πλέον προφυλακισμένος ο 29χρονος ηθοποιός Γιώργος Καρκάς, ο οποίος σόκαρε τον καλλιτεχνικό κόσμο όταν αποκαλύφθηκε πως είναι ο διεστραμμένος που βίασε σε ένα απόμερο στενό πίσω από τη Γεωπονική Σχολή τον 24χρονο ταξιτζή με το γνωστό από την

κινηματογραφική ταινία «Hangover» ναρκωτικό Roofie ή «σπρέι βιασμού».

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, ο καταξιωμένος ηθοποιός νάρκωσε τον οδηγό ρίχνοντας στον καφέ του το ναρκωτικό και φέρεται ότι έθεσε σε εφαρμογή το βρόμικο σχέδιό του.

Οταν ο άτυχος ταξιτζής ένιωσε όλο το σώμα του να μουδιάζει και έχασε τις αισθήσεις του, ο 29χρονος άρχισε να τον χαϊδεύει και στη συνέχεια τον βίασε! Στην τσάντα του, εκτός από το επίμαχο σπρέι, οι αστυνομικοί βρήκαν μεταμφεταμίνες, δονητές, το ναρκωτικό sisha, χάπια με άγνωστη ουσία, ένα μπουκαλάκι με υγρό που είχε την ονομασία «jungle juice» και ένα εργαλείο διάνοιξης κόλπου, τα οποία έχουν ήδη σταλεί για εξέταση DNA στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο ηθοποιός χρησιμοποίησε και αυτά! Στην κατάθεσή του ο 29χρονος υποστήριξε πως τα αγόρασε από ένα sex shop στο κέντρο της Αθήνας, όπως και το «σπρέι βιασμού». Σε ό,τι αφορά το «jungle juice», πρόκειται για ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο «ποτό», το οποίο ξυπνά τα ζωώδη ένστικτα. Συγκεκριμένα προκαλεί συμπτώματα μέθης, ενώ ο χρήστης πέφτει σε hangover το οποίο μπορεί να διαρκέσει αρκετές ώρες.

Από πού ψώνισε

Η παραδοχή του ότι προμηθεύτηκε από ένα μαγαζί σε πολυσύχναστη περιοχή της Αθήνας το ισχυρό ναρκωτικό με το οποίο εξουδετέρωσε τις αντιστάσεις του νεαρού ταξιτζή κινητοποίησε τις Αρχές, που άρχισαν έρευνες, καθώς αυτό σημαίνει ότι η δημόσια ασφάλεια βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο! Στο μεταξύ, ο πατέρας του προφυλακισμένου ηθοποιού Αντώνης Καρκάς, μιλώντας χθες στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», υπονόησε πως ο ταξιτζής έστησε τον βιασμό για να ενοχοποιήσει το παιδί του και να βγει το θέμα στα κανάλια!

«Από ένα σημείο και μετά στη διαδρομή στήθηκε μια κατάσταση. Μπήκε ευάλωτος μέσα στο ταξί και άρχισε ο ταξιτζής να τον πηγαίνει γύρω γύρω. Κέρασε το σουβλάκι του, έκλεισε την ταρίφα του και πήγαιναν όπου να 'ναι. Είναι στημένο και κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Αντώνης Καρκάς τόνισε πως ο γιος του κάνει περιστασιακά χρήση ναρκωτικών και αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που συνέβη μέσα στα κρατητήρια, όπου το παιδί του ζήτησε από τη μητέρα του να του φέρει πιτζάμες προκειμένου να τις δώσει σε έναν συγκρατούμενό του. Η μητέρα του φερόμενου ως βιαστή από την πλευρά της δήλωσε περήφανη για τον γιο της.

Δεν θα έβλαπτε ποτέ κάποιον

«Ξέρω τι παιδί έχω. Το πώς έχει εξελιχθεί η κατάσταση αργά ή γρήγορα θα αποδειχθεί. Οι ίδιοι οι αστυνομικοί και οι φύλακες γύρισαν και του είπαν: ‘‘Οχι, ρε Γιώργο, εσύ την έχεις πατήσει’’...» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του. Αλλά και η αδελφή του ηθοποιού δήλωσε πεπεισμένη πως ο 29χρονος δεν θα έβλαπτε ποτέ κάποιον.

Οπως έγινε γνωστό χθες, το ταξί έκανε τουλάχιστον δύο στάσεις, για να αγοράσει ο 29χρονος τσιγάρα και σάντουιτς. Και στις δύο ο ταξιτζής τον ακολούθησε επειδή φοβήθηκε πως θα έφευγε και θα έχανε το κόμιστρο.

Ομως στη δεύτερη στάση ο φερόμενος ως δράστης προσποιήθηκε πως ήθελε να πάρει κάτι μέσα από το αυτοκίνητο και έτσι φέρεται ότι κατάφερε να ρίξει το ναρκωτικό στον καφέ του 24χρονου οδηγού.

Keywords
Τυχαία Θέματα