Νέες μηνύσεις! Ο ανώμαλος γυναικολόγος της Ρόδου είχε ξεφύγει εντελώς

Άλλες τέσσερις μηνύσεις υποβλήθηκαν σε βάρος του σεξομανούς γυναικολόγου της Ρόδου, ο οποίος αντιμετωπίζει συνολικά 17 εγκλήσεις για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και εξύβριση! Το κατώφλι της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου πέρασαν τρεις Ροδίτισσες και μία αλλοδαπή, εκ των οποίων μία έγκυος σε δίδυμα!

H πρώτη μήνυση υποβλήθηκε από μια 18χρονη, κάτοικο της Ρόδου, η οποία ανέφερε ότι επισκέφτηκε τον γιατρό στις 13 Ιουνίου και ήταν η πρώτη φορά που εξετάστηκε από γυναικολόγο. Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», η κοπέλα ισχυρίστηκε ότι ο γιατρός την εξέτασε με υπέρηχο και κατόπιν έβαλε δύο δάχτυλα του χεριού του στον κόλπο της, αρχικά με γάντια και μετά χωρίς, ενώ στη συνέχεια άγγιξε αισθησιακά την κλειτορίδα της!

Η δεύτερη μήνυση υποβλήθηκε από μια 41χρονη, που είχε προγραμματισμένο ραντεβού με τον γυναικολόγο τον Φεβρουάριο του 2017. Οπως είπε, ο γιατρός άρχισε την εξέταση αγγίζοντάς τη σε πολύ ευαίσθητα σημεία, όπως στην κλειτορίδα: «Με έφερε σε επαφή με το σώμα του και ένιωσα ότι το μόριό του ήταν σε στύση και αυνανιζόταν!» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η 41χρονη.

Η τρίτη μήνυση υποβλήθηκε από μία Βρετανίδα, που ζει στη Ρόδο και κατέθεσε ότι στις 3 Ιουνίου μπήκε στο εξεταστήριο, όπου ο γιατρός τής έκανε κολπική ψηλάφηση χωρίς γάντια και θώπευσε την κλειτορίδα της. Στη συνέχεια της είπε ότι χρειάζεται να την εξετάσει και από… πίσω και άρχισε να τη χαϊδεύει χωρίς γάντια στην περιοχή του πρωκτού!

Η τέταρτη μήνυση υποβλήθηκε από μια 37χρονη, που ήταν οκτώ μηνών έγκυος όταν εξετάστηκε από τον γυναικολόγο, ο οποίος είπε ότι τα μωρά της ήταν καλά. Η γυναίκα συγκινήθηκε και τότε αυτός φίλησε αισθησιακά την κοιλιά της στη μέση και κατόπιν χαμηλότερα (κοντά στα γεννητικά όργανα) λέγοντάς της: «Να, εδώ είναι τα κεφαλάκια των μωρών σου»!

«Μετά με ρώτησε αν κάνω σεξ με τον άντρα μου. Του απάντησα αρνητικά και τότε μου απάντησε: “Μα, γιατί; Στους άντρες όταν είναι έγκυος η γυναίκα αρέσει πιο πολύ το μ… γιατί είναι πρησμένο!”, ενώ άρχισε να αυνανίζεται»!

Keywords
Τυχαία Θέματα