Νέα κόντρα Δασκαλάκη με την πρώην

SHOWBIZΝέα κόντρα Δασκαλάκη με την πρώηνΠαρασκευή, Ιούλιος 14, 2017 - 11:33

Από την
Εύα Παπαδάτου

Σε «πόλεμο των Ρόουζ» εξελίσσεται η άγρια κόντρα μεταξύ του γνωστού τραγουδιστή Γιώργου Δασκαλάκη και της εν διαστάσει συζύγου του. Ο 42χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας στη Ρόδο, όπου ζει μόνιμα, για κατοχή πυρομαχικών και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο! Ομως αμέσως μετά συνελήφθη

και πάλι έπειτα από μήνυση της πρώην γυναίκας του.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του λαϊκού τραγουδιστή των επιτυχιών «Τι τραβάω», «Εγινε το αντίθετο», «Μέτρα», βρέθηκαν έξι σφαίρες από περίστροφο κρότου και μία διόπτρα. Κατόπιν σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή πυρομαχικών και παραπέμφθηκε σε δίκη ενώπιον του Αυτοφώρου, το οποίο τον αθώωσε. Ομως αμέσως οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν ότι θα έπρεπε να περάσει από το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού, αφού η εν διαστάσει σύζυγός του, με την οποία έχει δύο παιδιά, είχε υποβάλει μήνυση εναντίον του.

Παραβίαση της προσωρινής διαταγής

Η 38χρονη είχε καταγγείλει τον τραγουδιστή για παραβίαση της προσωρινής διαταγής που είχε εκδοθεί σε βάρος του και η οποία του απαγορεύει -μεταξύ άλλων- να προσβάλει την προσωπικότητά της με υβριστικές και απειλητικές συμπεριφορές, καθώς και με την πρόκληση σωματικών κακώσεων. Η εισαγγελέας, στην οποία οδηγήθηκε ο 42χρονος, του άσκησε δίωξη, όρισε τακτική δικάσιμο και έδωσε προφορική εντολή να αφεθεί ελεύθερος.

Συγκεκριμένα, ο 42χρονος την 11η Ιουλίου ανέβασε στο facebook μια φωτογραφία με τον γιο του, στην οποία, μεταξύ άλλων, έγραφε ότι νιώθει πίκρα για τη συμπεριφορά της πρώην του, της μητέρας της και του αδελφού της απέναντί του και ότι εκείνο που τον κρατάει όρθιο είναι η αγάπη αυτού του παιδιού: «Πάλι παρατράγουδα... Γιατί; Γιατί υπάρχει μια μάνα κι ένας αδελφός της πρώην συζύγου, που νομίζουν ότι ακόμα και τώρα θα κάνουν κουμάντο στη ζωή μου, εμένα και των παιδιών μου, ρίχνοντας λάσπη στο πρόσωπό μου για άλλη μια φορά. Τελικά, δεν τους ενδιαφέρει η ευτυχία των παιδιών μου, αλλά η καταστροφή μου με οποιονδήποτε τρόπο... Ακούστε, λοιπόν, υποτιθέμενε æ“ΘΕΙΕ” και “ΑΝΤΡΑ” και εσύ “ΓΙΑΓΙΑ”. Σε ό,τι αστυνομία, δικαστήρια πλέον και να πάτε, τα ψέματα και οι συκοφαντίες σας δεν περνάνε...» γράφει, μεταξύ άλλων, στο στάτους του ο Γιώργος Δασκαλάκης.

Ομως, αυτή η ανάρτηση προκάλεσε την άμεση αντίδραση της εν διαστάσει συζύγου του και μητέρας του παιδιού, η οποία υπέβαλε τη μήνυση σε βάρος του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για ακόμη μία φορά. Ο πόλεμος για το ζευγάρι άρχισε στις 18 Ιουνίου, όταν η 38χρονη κατήγγειλε τον τραγουδιστή για απειλές που δέχτηκε έξω από το σπίτι της. Λίγες ημέρες μετά την καταγγελία της προχώρησε σε κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του, κατηγορώντας τον ότι πυροβόλησε μέσα στο σπίτι της στα Μαριτσά Ρόδου, αλλά και στο σπίτι της μητέρας της! Η συνέχεια της διαμάχης του πρώην ζεύγους, θα δοθεί στα δικαστικά έδρανα.

«Ξεχασμένα για χρόνια στο σπίτι του τα φυσίγγια»

Για την κατοχή των πυρομαχικών μίλησε στην «Espresso» ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Στέλιος Κιουρτζής: «Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο έκρινε αθώο τον εντολέα μου, δεχόμενο από την πλευρά μας τον αυτοτελή ισχυρισμό περί συνδρομής των προϋποθέσεων της νομικής πλάνης του. Τα επίμαχα φυσίγγια τα είχε ξεχασμένα αρκετά χρόνια στην οικία του και θεωρούσε -όταν τα αγόρασε- ότι μπορούσε να τα κατέχει, αφού πωλούνταν ελεύθερα στο εμπόριο. Ζώντας, μάλιστα, για πολλά έτη στο εξωτερικό, είχε διαμορφώσει εύλογα την πεποίθηση περί νόμιμης κατοχής των συγκεκριμένων φυσιγγίων, αγνοώντας τον άδικο χαρακτήρα της πράξης του, γεγονός που εκτιμήθηκε από το δικαστήριο, το οποίο τον έκρινε αθώο».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα