Αμερικανίδες έτοιμες για όλα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑμερικανίδες έτοιμες για όλαΠαρασκευή, Ιούλιος 14, 2017 - 11:23

Με τις αποσκευές γεμάτες... σεξουαλικά βοηθήματα και παιχνίδια συνηθίζουν να έρχονται για διακοπές στην Ελλάδα οι Αμερικανίδες, σύμφωνα με στοιχεία έρευνας από εταιρία που κατασκευάζει ερωτικά αξεσουάρ! Μάλιστα, θεωρούν απαραίτητα τα sex toys σε κάθε ταξίδι τους, ακόμη και αν πρόκειται για Σαββατοκύριακο, καθώς πιστεύουν ότι το σεξ είναι αναπόσπαστο στοιχείο σε κάθε «απόδραση» από την

καθημερινότητα.

Σύμφωνα με την έρευνα, σε ποσοστό 67% οι γυναίκες που ρωτήθηκαν αναφέρουν ότι παίρνουν στις αποσκευές τους σέξι εσώρουχα και το 47% λιπαντικό.

Το 36% των Αμερικανίδων απάντησε ότι θεωρεί απαραίτητο να έχει σε κάθε ταξίδι τα αγαπημένα του σεξουαλικά παιχνίδια και το 18% δήλωσε ότι τα ερωτικά αξεσουάρ, όπως οι χειροπέδες, τις συντροφεύουν πάντα στις διακοπές.

Η έρευνα δεν έμεινε σε αυτές τις απαντήσεις, αλλά αναζήτησε και ποιες είναι οι καλύτερες περιστάσεις για να βάλει μια γυναίκα στη βαλίτσα της... σύνεργα του σεξ.

Τις περισσότερες απαντήσεις, με 64%, πήρε η απόδραση για ένα Σαββατοκύριακο, ακολουθεί η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με 42%, οι καλοκαιρινές διακοπές είναι τρίτες στις προτιμήσεις με 40% και ακολουθούν οι χειμερινές διακοπές με 35%.

Βέβαια, η μεταφορά ερωτικών αξεσουάρ ιδιαίτερα μέσω αεροδρομίων μπορεί να φέρει σε αμήχανη θέση τη γυναίκα. Ετσι, όσες ρωτήθηκαν και αποκάλυψαν ότι τα έχουν μόνιμη συντροφιά τους στα ταξίδια ζήτησαν σε ποσοστό 55% -τι άλλο;- να είναι... διακριτικοί οι έλεγχοι! Οσο για τις ανησυχίες τους, το 18% των γυναικών δήλωσε ότι σχετίζεται με το μέγεθος του βοηθήματος και το 12% ότι φοβάται μήπως ανακαλυφθεί από τον θόρυβο που μπορεί να κάνει το βοήθημα.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα