Νέα απόβαση στην Ελούντα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΝέα απόβαση στην ΕλούνταΠαρασκευή, Ιούνιος 13, 2014 - 15:35

Ερωτευμένα με την Ελούντα είναι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας, καθώς άλλοι σαράντα «άρχοντες των πετρελαίων» κατέφθασαν για διακοπές στο πανέμορφο θέρετρο της Κρήτης! Στο μεταξύ, ένα μόλις εικοσιτετράωρο μετά το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso», που προκάλεσε σάλο για την αξίωση της φρουράς του Σαουδάραβα πρίγκιπα Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ αλ Σαούντ να εκκενωθεί γνωστός παιδότοπος στο Ηράκλειο

Κρήτης προκειμένου να παίξουν οι κόρες του, ο ίδιος δίνει τη δική του εκδοχή!

Η άφιξη των μελών της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας με τις νταντάδες για τα παιδιά τους, τον προσωπικό τους σεφ, φρουρούς ασφαλείας και δεκάδες βαλίτσες έγινε το πρωί της Τετάρτης στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, ενώ κατέλυσαν στο ξενοδοχείο «Elounda Beach» στην Ελούντα Λασιθίου, προκειμένου να παραθερίσουν για τις επόμενες δύο εβδομάδες στο όμορφο θέρετρο.

Σε 30 σουίτες

Πρόκειται για συνολικά 40 άτομα που έχουν νοικιάσει 30 υπερπολυτελείς σουίτες και απολαμβάνουν τα... χάδια του ελληνικού ήλιου και τη δροσιά της θάλασσας της Κρήτης.

Παράλληλα, για το περιστατικό στον παιδότοπο, ο 78χρονος διάδοχος του θρόνου Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ αλ Σαούντ δίνει τη δική του απάντηση μέσω εκπροσώπων της οικογένειας που κάνουν κι αυτοί διακοπές τις ημέρες αυτές στην Κρήτη. Οπως υποστήριξαν, ναι μεν η οικογένειά του πήγε συνοδεία σωματοφυλάκων στον παιδότοπο για να παίξουν τα παιδιά, ηλικίας 1,5 και 6 ετών, αντίστοιχα, παρ΄ όλα αυτά δεν απαίτησαν να εκκενωθεί ο χώρος αναψυχής. Ξεκαθάρισαν επίσης ότι πήγαν εκεί τα παιδιά του για να δουν και να παίξουν με συνομηλίκους τους και πράγματι ζήτησαν να είναι μαζί τους στον χώρο τέσσερις νταντάδες και η μητέρα τους, κάτι όμως το οποίο δεν έγινε δεκτό, αφού υπάρχει προσωπικό για να κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά, δηλαδή, να προσέχει τα παιδιά. Ετσι, πλήρωσαν το αντίτιμο και αναχώρησαν, συνοδευόμενοι πάντα από τους σωματοφύλακές τους.

Ο διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας πρίγκιπας Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ αλ Σαούντ και η οικογένειά του κατέφθασαν πριν από μία εβδομάδα στην Ελούντα προκειμένου να περάσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Αν και η άφιξη των μελών του βασιλικού οίκου των Σαούντ έγινε υπό συνθήκες πλήρους μυστικότητας, παρ΄ όλα αυτά δεν πέρασε απαρατήρητη, αφού 16 λιμουζίνες και βαν (!) τους μετέφεραν από το αεροδρόμιο στο χλιδάτο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Το διάσημο τουριστικό θέρετρο έχει συνηθίσει να υποδέχεται και να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στην ελίτ του παγκόσμιου jet set, καθώς αποτελεί σταθερό πόλο έλξης για αστέρες του Χόλιγουντ, αθλητές, κροίσους και μέλη βασιλικών οικογενειών του χωρών του αραβικού κόλπου.

Εύα Παπαδάτου

Keywords
Τυχαία Θέματα