Το άρωμα της «Ελπίδας» από τη Χρ. Μήτση

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο άρωμα της «Ελπίδας» από τη Χρ. ΜήτσηΠαρασκευή, Ιούνιος 13, 2014 - 13:50

Στα χνάρια διάσημων ηθοποιών του Hollywood και celebrities του διεθνούς jet set βαδίζει η Χριστίνα Μήτση. Η γνωστή επιχειρηματίας έβαλε την υπογραφή της σε ένα αιθέριο κι εκλεπτυσμένο άρωμα, κάτι το οποίο ονειρευόταν πολλά χρόνια τώρα. Η ευκαιρία ήρθε και η Χριστίνα, που δραστηριοποιείται στον χώρο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, το

έκανε πραγματικότητα.

Unisex

Lime, μανταρίνι και βασιλικός συνθέτουν το αρωματικό αυτό ταξίδι των αισθήσεων, το οποίο απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες. Το λέει άλλωστε και το όνομά του: «Μ», pour Madames & Monsieurs. Το «Μ» προέρχεται από το επώνυμο της δυναμικής Χριστίνας Μήτση, η οποία εκτός από επιτυχημένη επαγγελματίας, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το στιλ της.

Είναι ένα από τα fashion icons, ενώ φροντίζει να ενημερώνεται συχνά για τις νέες τάσεις της μόδας, κάνοντας μάλιστα ταξίδια στο εξωτερικό και τις μητροπόλεις του design και του styling.

Το όνομά της το συναντάμε συχνά στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες, ενώ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα κοσμήματα και τα αξεσουάρ. Ετσι, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην πρόκληση του να δημιουργήσει το δικό της άρωμα. Εκείνος που τη βοήθησε ώστε να κλείσει σε ένα μπουκάλι τη δροσερή γοητεία της προσωπικότητάς της με εσάνς εσπεριδοειδών και βασιλικών και της διέθεσε τις γνώσεις του ήταν ο σύζυγός της Ανδροκλής Τερζάκης, ο οποίος διαθέτει την εταιρία φυσικών καλλυντικών O.live, τα οποία έχουν ως βάση τους το κρητικό λάδι.

Τα έσοδα

Ωστόσο, επειδή η Χριστίνα Μήτση είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα θέματα υγείας και ειδικά όταν αυτά αφορούν μικρά παιδιά, μέρος των εσόδων από την πώληση του «Μ» θα διατεθεί στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο Ελπίδα. Η επίσημη παρουσίαση του αρώματος, το οποίο είναι συλλεκτικό, θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στη Βρετανική Σχολή Αθηνών.

Σάσα Σταμάτη

Keywords
Τυχαία Θέματα