Να ζήσει το «American Dream»

ΑΘΛΗΤΙΚΑΝα ζήσει το «American Dream»Τετάρτη, Φεβρουάριος 18, 2015 - 18:58

Οι ορίζοντες ανοίγουν υπερβολικά. Οι φιλοδοξίες μεγαλώνουν περίπου το ίδιο. Και, μαζί, οι οικογενειακές απαιτήσεις. Η φαμίλια του Στίβεν Τζέραρντ ετοιμάζεται για τη... μετακόμισή της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το αρχικό πλάνο προβλέπει μετοίκηση 18 μηνών. Χρονικό διάστημα το οποίο αντιστοιχεί στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Αγγλος μέσος με τους Λος Αντζελες Γκάλαξι.

Μόνο που η κυρία Τζέραρντ δεν θα έλεγε «όχι» στη μόνιμη εγκατάσταση!



Η Αλεξ Κούραν ίσως αναζήτησε τη (σοφή) συμβουλή της Βικτόρια Μπέκαμ προκειμένου να αποφασίσει. Βλέπετε, το ζεύγος Μπέκαμ ήταν το πρώτο που τόλμησε να αφήσει την Ευρώπη για το Λος Αντζελες, και δεν το μετάνιωσε.

Νέα κατοικία

Κάτι ανάλογο ελπίζει να επιτύχει και η σύζυγος του ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ. Μία απο τις πιο γνωστές WAGs (σ.σ.: ακρωνύμιο στην αγγλική, που χρησιμοποιείται για να δηλώσει τις συζύγους και τις φιλενάδες των ποδοσφαιριστών) στη Βρετανία, η οποία έχει βάλει στόχο να κατακτήσει και το Λος Αντζελες. Το 32χρονο μοντέλο βρίσκεται ήδη στην Καλιφόρνια, αναζητώντας την τέλεια κατοικία. Οσο για τα χρήματα; Δεν πρόκειται να τα στερηθεί, αφού η αμοιβή του Τζέραρντ στους Γκάλαξι θα φτάσει τα 7.500.000 ευρώ!

«Λατρεύω το μέρος. Εχει συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο, αλλά πραγματικά ελπίζω να μείνουμε παραπάνω. Είναι πολύ διαφορετικά από το Λίβερπουλ, όμως πιστεύω πως θα είμαστε ευτυχισμένοι» ήταν τα λόγια της Κούραν στον αγγλικό Τύπο. Και δεν έμεινε μόνο σε αυτά. «Θα μείνουμε στο Μπέβερλι Χιλς. Ηταν πολύ δύσκολο να βρω σπίτι, αφού όλα ήταν πανέμορφα. Πραγματικά εύχομαι να βρω ένα και να πω “Δεν μου άρεσε...”» πρόσθεσε. Τυπικά ένα μίνι... μανιφέστο, με παραλήπτη τον σύζυγό της και την «υποσημείωση» «θα μείνουμε εδώ».

Ηδη η Αλεξ Κούραν δεν έχασε την ευκαιρία και παρακολούθησε την τελετή απονομής των Βραβείων Γκράμι. Μία μορφή... προθέρμανσης για τη μεγάλη ζωή που έπεται, τουλάχιστον για 18 μήνες. Ή και για λίγο παραπάνω.

Οπως και να έχει, η πραγματοποίηση της επιθυμίας της κυρίας Τζέραρντ αναμένεται να υλοποιηθεί (ή όχι) πολύ σύντομα. Ο Στίβεν, εκμεταλλευόμενος τον τραυματισμό του, θα ταξιδέψει μέχρι τις ΗΠΑ για να συναντήσει τον νέο του προπονητή (και άλλοτε εκλέκτορα της Εθνικής Ηνωμένων Πολιτειών), Μπρους Αρίνα.

Κατά την παραμονή του θα επισκεφτεί και πολλά αξιοθέατα. Κυρίως ακριβές προς πώληση κατοικίες.

Ηλίας Ζυματούρας

Keywords
Τυχαία Θέματα