«Αποχρώσεις» ενός... διαζυγίου

ΚΟΣΜΟΣ«Αποχρώσεις» ενός... διαζυγίουΤετάρτη, Φεβρουάριος 18, 2015 - 17:00

Αποφασισμένη να μη γυρίσει τις επόμενες δύο ταινίες των «Πενήντα αποχρώσεων του γκρι», εξαιτίας των ομηρικών καβγάδων με τη συγγραφέα του βιβλίου Ε.Λ. Τζέιμς, φέρεται ότι είναι η σκηνοθέτρια Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον.

Μάλιστα η εταιρία παραγωγής Universal, όπως μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, πιστεύει ότι πρόκειται για τη σωστή απόφαση. Το μόνο που εκκρεμεί τώρα είναι η επίσημη ανακοίνωση του «διαζυγίου».

Παρότι στο

παρελθόν η Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον δήλωσε ότι έχει υπογράψει να σκηνοθετήσει και τις τρεις ταινίες, οι πληροφορίες λένε ότι η μία δεν αντέχει άλλο την άλλη. Οι καβγάδες τους στα γυρίσματα ήταν καθημερινοί. Εφτασαν να τσακώνονται ακόμη και για τη συνθηματική λέξη που θα σταματούσε το ερωτικό παιχνίδι. Εκείνη προτιμούσε το «κόκκινο», ενώ η συγγραφέας το «στοπ».

Οπως λένε άνθρωποι που ήταν παρόντες στα γυρίσματα, τα αίτια είναι πιο βαθιά. Η συγγραφέας του βιβλίου, που είχε και ρόλο συμβούλου με υπερεξουσίες στα γυρίσματα, ήθελε οι ερωτικές σκηνές να είναι περισσότερες και πιο ωμές, ενώ η Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον αρνούνταν να γυρίσει ταινία που θα ήταν απλώς μια αλληλουχία από σαδομαζοχιστικές σκηνές.

Η κόντρα τους έφτασε σε τέτοιο σημείο που η Ε.Λ. Τζέιμς απείλησε να ζητήσει από τους αναγνώστες της να μποϊκοτάρουν την ταινία, αν δεν περνούσε το δικό της, κάτι που πάντως δεν έκανε τελικώς, παρότι το αποτέλεσμα δεν έχει καμιά σχέση με το βιβλίο, από άποψη «σκληρότητας».

50 shades of grey50 αποχρώσεις του γκρι
Keywords
Τυχαία Θέματα