Μονόπετρο-κοτρόνα για τη Χίλτον!

17:39 4/1/2018 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΜονόπετρο-κοτρόνα για τη Χίλτον!Πέμπτη, Ιανουάριος 4, 2018 - 17:38

❱❱ Ο Κρις Ζίλκα τής έκανε πρόταση γάμου με κόσμημα αξίας 1.650.000 ευρώ

Τεράστιο μονόπετρο, αξίας 1.650.000 ευρώ, πέρασε στο δάχτυλο της Πάρις Χίλτον ο καλός της Κρις Ζίλκα, ζητώντας της να τον παντρευτεί κατά τη διάρκεια ρομαντικής απόδρασης σε χιονοδρομικό κέντρο στο Ασπεν. Η πρώην τού Σταύρου Νιάρχου και του Πάρη Κασιδόκωστα έδωσε θετική απάντηση και έσπευσε να μοιραστεί τα νέα

του αρραβώνα της με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Ο 32χρονος ηθοποιός, που έχει εμφανιστεί μεταξύ άλλων στο «The Amazing Spider-Man» και στην τηλεοπτική σειρά «The Leftovers», είχε προετοιμαστεί για την πρόταση γάμου εδώ και ημέρες. Αφού πήρε την ευχή του πατέρα της Χίλτον, απευθύνθηκε στον φημισμένο κοσμηματοποιό Μάικλ Γκριν ζητώντας του να φτιάξει κάτι μοναδικό. Οπως αποκάλυψε ο Γκριν στο αμερικανικό περιοδικό «People», χρησιμοποίησε ένα κεντρικό διαμάντι 20 καρατίων, δύο μικρότερα διαμάντια δύο καρατίων και λευκόχρυσο.

Διακοπές στο Ασπεν

Κατάφερε, μάλιστα, να δημιουργήσει το διαμάντι των αρραβώνων μέσα σε μόλις δύο ημέρες, αντί για εβδομάδες, όπως γίνεται συνήθως, καθώς ο Ζίλκα ήθελε να είναι έτοιμο μέχρι τη στιγμή που θα πήγαινε διακοπές στο Ασπεν με τη Χίλτον.

Οταν ο ουκρανικής καταγωγής Αμερικανός ηθοποιός, που γνωρίστηκε με τη Χίλτον πριν από οκτώ χρόνια και συνδέθηκε μαζί της ερωτικά το 2016, αντίκρισε το δαχτυλίδι, άρχισε να τρέμει από τη συγκίνηση. Το ίδιο έντονα συγκινήθηκε, όπως εκμυστηρεύτηκε στο περιοδικό, και τη στιγμή που της φορούσε το μονόπετρο. «Το δαχτυλίδι ήταν πανέμορφο και λαμπερό. Ετρεμα όταν μου το φόρεσε» αποκάλυψε η διάσημη κληρονόμος, η οποία ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία που δείχνει τον Ζίλκα να έχει γονατίσει μπροστά της και να της ζητά να τον παντρευτεί.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα