Μονομαχία Λιάγκα - Σεφερλή & το βράδυ

TV GOSSIPΤο «Voice» και η νέα κυριακάτικη εκπομπή του ΜάρκουΜονομαχία Λιάγκα - Σεφερλή & το βράδυΠαρασκευή, Ιανουάριος 30, 2015 - 15:50

Μάρκος Σεφερλής VS Γιώργου Λιάγκα τώρα και το βράδυ! Οι δύο αντίπαλοι της πρωινής ζώνης θα αναμετρηθούν και στο prime time τον Μάρτιο: ο ηθοποιός με ένα λαμπερό σόου και ο δημοσιογράφος με το «Voice 2». Και το καλύτερο; Θα είναι και τηλεοπτικοί «γείτονες»,

αφού τα γυρίσματα του κωμικού ηθοποιού θα γίνονται στο στούντιο Kάπα της Παιανίας.

Εκεί όπου «χτυπάει» η τηλεοπτική καρδιά του ΑΝΤ1, στο διπλανό πλατό δηλαδή από εκείνο των Λιάγκα - Σκορδά! Ο Μάρκος Σεφερλής που μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να ξεπεράσει σε τηλεθεάσεις τον προκάτοχό του στην πρωινή εκπομπή Πέτρο Κωστόπουλο έχει κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του Mega.

Το αστείρευτο ταλέντο, η απλότητα, ο ήπιος χαρακτήρας του και η αστείρευτη έμπνευσή του έπεισαν και το πιο δύσπιστο στέλεχος του καναλιού πως αξίζει να δοκιμαστεί και σε κάτι ακόμη πιο grande, ανταγωνιστικό και απαιτητικό: στην παρουσίαση ενός λαμπερού βραδινού σόου που θα ανταγωνιστεί το δημοφιλέστατο «Voice 2» με παρουσιαστή τον αντίπαλό του στην πρωινή ζώνη Γιώργο Λιάγκα.

Αν και αρχικά η πρόταση για το «Seferlis One Man show», όπως ήταν αρχικά ο τίτλος, είχε παγώσει, ξαφνικά πριν από δύο ημέρες ο σταθμός της Μεσογείων με μια κίνηση ματ αποφάσισε να το ρισκάρει και να εντάξει «φρέσκο» πρόγραμμα στην ψυχαγωγία.Προχθές Τετάρτη εμφανίστηκαν στα στούντιο παραγωγοί του Μεγάλου καναλιού που επισκέφθηκαν το στούντιο του «Dancing with the stars». Εκεί πρόκειται να στηθεί το πλατό του Μάρκου Σεφερλή και ήθελαν να έχουν μια πρώτη οπτική εικόνα του χώρου για τα τετραγωνικά, τα φώτα, αλλά και πόσο κόσμο μπορεί να χωρέσει.

Μετά την ολοκλήρωση του «ρεπεράζ» συμφωνήθηκε πως την αμέσως επόμενη ημέρα από τον τελικό του «DWTS» (την ερχόμενη Δευτέρα) οι υπεύθυνοι θα... εισβάλουν στον χώρο και θα ξεκινήσουν το «λίφτινγκ», ώστε μέσα σε δύο μήνες να παραδοθεί το στούντιο με το «κλειδί στο χέρι»! Οι συντελεστές μιλούν για μια υπερπαραγωγή με υψηλό κοστολόγιο. Ο Μάρκος Σεφερλής θα χρηματοδοτήσει μάλιστα την παραγωγή του σόου. Ο λαοφιλής ηθοποιός θα έχει κοινό, κωμικά νούμερα, παιχνίδια και υπάρχει το ενδεχόμενο, εκτός από την Ελενα Τσαβαλιά, να συμμετέχει και ο γιος τους Χάρης!

Δήμητρα Δάρδα

The Voice 2
Keywords
Τυχαία Θέματα