Μηχανάκι και χριστουγεννιάτικο δέντρο «ψάρεψε» η ομάδα της Τοπούζογλου

16:08 9/4/2019 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΜηχανάκι και χριστουγεννιάτικο δέντρο «ψάρεψε» η ομάδα της ΤοπούζογλουΤρίτη, Απρίλιος 9, 2019 - 16:07

❱❱ Πλαστικά μπουκάλια, κατσαρόλες, ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, ένα παιδικό καρότσι, ακόμη κι ένα...

... μηχανάκι ανέσυραν από τον βυθό της Σύρου οι δύτες του οργανισμού «All For Blue» που ίδρυσε το πρώην μοντέλο Κατερίνα Τοπούζογλου σε συνεργασία με τους δύτες του καταδυτικού κέντρου Greekscuba Diving Center του Αντώνη Πρίντεζη!

Μάλιστα, τέσσερις από τους εθελοντές που συμμετείχαν

στον παράκτιο και υποβρύχιο καθαρισμό δεν δίστασαν να ανέβουν στη σκουριασμένη μοτοσικλέτα και να βγάλουν φωτογραφία... τετρακάβαλο!


Αριστερά: Και παιδικό καρότσι ανέσυραν οι δύτες. Δεξιά: Η Κατερίνα Τοπούζογλου

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης «υποβρύχια σκούπα», που πραγματοποιήθηκε στην παραλία Λαδόπουλου, στο πλαίσιο της συνεργασίας του «All For Blue» με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, συγκεντρώθηκαν συνολικά 2 τόνοι (!) σκουπίδια. Στη δράση καθαρισμού της παραλίας συμμετείχαν επίσης 200 μαθητές του Επαγγελματικού Λυκείου Σύρου και του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου Σύρου. Νωρίτερα, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων «Κωνσταντίνος Τουλούπης» του Σχολικού Συγκροτήματος των Λυκείων, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη σημασία της προστασίας της θάλασσας από τη Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 1993 Κατερίνα Τοπούζογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα