ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Δημήτρης Καιρίδης

14:54 9/4/2019 - Πηγή: Espresso
ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Δημήτρης ΚαιρίδηςΤρίτη, Απρίλιος 9, 2019 - 14:53

❱❱ Προσπαθεί να διαψεύσει όσα έχει πει στο παρελθόν για τα εθνικά θέματα ο καθηγητής της Παντείου Δημήτρης Καιρίδης...

... τα οποία ταιριάζουν «γάντι» με απόψεις στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, παρά υποψήφιου ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία.

Διαψεύδει συνεντεύξεις και δηλώσεις, όμως τα βίντεο που ανεβαίνουν στο διαδίκτυο αποκαλύπτουν ότι ανέκαθεν ο «γαλάζιος» υποψήφιος πρέσβευε θέσεις οι οποίες αποτελούν επιχειρήματα των γειτονικών χωρών και τις δίδασκε στους φοιτητές του...

Σε διάλεξή του στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Πολιτιστικής Εταιρείας, πέρυσι τον Μάιο, ο ακαδημαϊκός επιδόθηκε σε ένα ρεσιτάλ αποδόμησης και αναθεωρητισμού της ελληνικής Ιστορίας και ισοπέδωσης των πάντων. Η εθνομηδενιστική εισήγησή του στο σεμινάριο με θέμα «Η Ελλάδα στον κόσμο - Μύθοι και αλήθειες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής» ξεκίνησε από τη θέση ότι «είμαστε παιδιά των Οθωμανών»! Κατά τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Ν.Δ., το ελληνικό έθνος είναι τεχνητό δημιούργημα και πολιτικό κατασκεύασμα, όπως των Σκοπιανών!

«Οπως οι Ελληνες, έτσι και οι Σκοπιανοί, όπως και όλοι, είναι τεχνητά έθνη που δημιουργούνται από πολιτική παρέμβαση, κάποιοι πιο εύκολα, όπως οι Ελληνες, λόγω του ένδοξου ιστορικού παρελθόντος» έλεγε στους φοιτητές του, ταυτισμένος με τη γραμμή των «σκληρών» του ΣΥΡΙΖΑ, και προσέθετε:

«Το 1912, η Μακεδονία δεν ήταν ελληνική. Ο Ελληνικός Στρατός δεν μπήκε στην ελληνική Μακεδονία - υπήρχαν ελληνικοί πληθυσμοί αδιαμφισβήτητα, δεν ήταν καν πλειοψηφία». Και συνέχισε: «Εγινε ελληνική η Μακεδονία, ελληνοποιήθηκε μετά την άφιξη του ελληνικού κράτους, που μπήκαν οι μηχανισμοί εν κινήσει».

Αυτά και πολλά άλλα έλεγε, και το περίεργο είναι πώς δεν πρόλαβε ο... ΣΥΡΙΖΑ να τον βάλει στο ψηφοδέλτιο και κατάφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να εντάξει στο δικό του ένα τέτοιο διεθνιστικό «μπουμπούκι»!

Keywords
Τυχαία Θέματα