«Μιχάλη, τρως παντόφλα»!

SHOWBIZ«Μιχάλη, τρως παντόφλα»!Σάββατο, Μάρτιος 10, 2018 - 15:00

❱❱ Φωτιά στο διαδίκτυο από την αποκάλυψη Μουρούτσου στο «Survivor» ότι δεν μένει μόνος με τις γυναίκες για να μη στενοχωρηθεί η Νάργες

Το twitter «γλεντάει» τον Μουρούτσο για τη σχέση του με τη Λαουρίτα του! «Μιχάλη, τρως παντόφλα από τη Λάουρα και αυτό βγαίνει προς τα έξω» ήταν ένα από τα δεκάδες σχόλια που πυροδότησε η περίεργη αποκάλυψη που έκανε ο ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο στο συμβούλιο του νησιού, πως όταν έφτασε στο νησί ζήτησε από τις γυναίκες να μη βρεθεί

με καμία μόνος του στην παραλία.

Ο λόγος είναι ότι δεν θέλει να δίνει δικαιώματα. Τότε ο Σάκης τού είπε ότι «Η Λάουρα είναι ακόμα κοντά μας… έχει επηρεάσει την κατάσταση», με τον Μουρούτσο να του απαντά: «Κάπως έτσι δεν θέλω να στενοχωρώ τη Λάουρα, αλλά το κάνω και για το παιδί μου. Δεν θέλω να δίνω δικαιώματα, αλλά δεν θέλω να στενοχωρώ και τη Λάουρα, δεν θέλω να δημιουργώ πρόβλημα στην προσωπική μου ζωή και το κατάλαβαν όλοι στην παρέα».

Τι ήταν να μιλήσει; Το twitter πήρε... φωτιά! «Δεν θέλει να δώσει δικαίωμα στο παιδί του και γράφει Λάουρα μέσα σε καρδούλες όταν νικάει;» αναρωτήθηκε κάποιος, ενώ κάποιος άλλος ανέφερε: «Φαντάζομαι το παιδί του έχει πρόβλημα να τον δει δίπλα σε γυναίκα και όχι όταν είδε που η Δαλάκα είπε να φωνάξουν “Ελενα” (το όνομα της κόρης του) και εκείνος είπε “όχι, Λάουρα”».

Τιτιβίσματα και για τη Λαουρίτα

Από τα αιχμηρά... τιτιβίσματα δεν γλίτωσε ούτε η Λαουρίτα. Αναφερόμενοι στη σχέση που είχε η όμορφη ξανθιά πέρσι στο παιχνίδι με τον Κώστα Κοκκινάκη, αλλά και στο πρόσφατο ταξίδι τους στην Υδρα, οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης έδωσαν ρέστα! «Ρε Μουρούτσο, η άλλη ταξιδεύει με τον Κοκκινάκη στα νησιά και εσύ δεν θες να βρίσκεσαι δίπλα σε γυναίκα;», «Αυτός θέλει να προστατεύσει τη σχέση του, η οποία πέρσι είχε βδελιάσει στον Κοκκινάκη;» έγραψαν.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα