Μετανάστρια του έρωτα η Μαρία Μανδάνα

SHOWBIZΜετανάστρια του έρωτα η Μαρία ΜανδάναΤρίτη, Σεπτέμβριος 18, 2018 - 17:28

❱❱ Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» Μαρία Μανδάνα ακολούθησε στο Βέλγιο τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κατράνη

Ξενιτεύτηκε για χάρη του έρωτα η Μαρία Μανδάνα. Αφού βρήκε το άλλο της μισό στο πρόσωπο του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κατράνη, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» τον ακολούθησε στο Βέλγιο, όπου αγωνίζεται πλέον με τα χρώματα της ομάδας Μουσκρόν, όπου τον παραχώρησε για έναν χρόνο ως δανεικό η Σεν Ετιέν.

Το ζευγάρι ανάρτησε τις πρώτες κοινές φωτογραφίες του στο Ιnstagram και δείχνει τρελά ερωτευμένο και ευτυχισμένο!



Μάλιστα, η Μαρία έκανε ένα πολύ σαφές σχόλιο στη λεζάντα της εικόνας που δημοσίευσε: «Συγγνώμη, αλλά είναι δικός μου!» έγραψε, κερδίζοντας πολλά likes και σχόλια από τους followers της.

Ο Αλέξανδρος κατάγεται από τον Βόλο, είναι είκοσι χρονών και Ταύρος στο ζώδιο, αφού γεννήθηκε στις 4 Μαΐου του 1998. Ο ίδιος, πριν φύγει για το εξωτερικό, έπαιζε μπάλα με τον Ατρόμητο.

Οσο για τη Μαρία Μανδάνα; Να θυμίσουμε πως συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του reality μόδας του Σκάι, όπου με σοφιστικέ, ενίοτε και αρκετά συντηρητικό στιλ, κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και της κριτικής επιτροπής. Πρόκειται για την παίκτρια που ο Χάρης Χριστόπουλος αποκάλεσε «Μαρία η άσχημη» αλλά και «Μαρία η παρθένα» σε κριτική του.



Η αποχώρησή της από το «My Style Rocks» ήταν πολύ συγκινητική, καθώς όλες οι συμπαίκτριές της ξέσπασαν σε κλάματα όταν ανακοινώθηκε το όνομά της. Αφότου έφυγε από το reality είδαν το φως της δημοσιότητας στοιχεία από την προσωπική της ζωή, όπως το ότι έχει μια δίδυμη αδερφή, την Ιοκάστη, με την οποία δεν μοιάζουν καθόλου, αλλά και ο δεσμός που διατηρούσε επί τρία χρόνια με έναν νεαρό ονόματι Ανδρέα. Τώρα βέβαια η καρδιά της χτυπάει δυνατά για τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Keywords
Τυχαία Θέματα