Με τα δίδυμα ο Καραμανλής στη συναυλία του Ξαρχάκου

ΠΟΛΙΤΙΚΗΜε τα δίδυμα ο Καραμανλής στη συναυλία του ΞαρχάκουΔευτέρα, Οκτώβριος 7, 2019 - 13:03

❱❱ Με τα παιδιά τους πήγαν να ακούσουν τον Σταύρο Ξαρχάκο στο Ηρώδειο οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Γιώργος Παπανδρέου...

... όπως και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.

Η Αλίκη και ο Αλέξανδρος Καραμανλής συνόδεψαν τον μπαμπά στο Ηρώδειο, το ίδιο και η Μαργαρίτα Παπανδρέου τον πατέρα της Γιώργο. Ο Γιώργος Παπανδρέου κατέφτασε μετά τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος συνοδευόταν από τα δίδυμα παιδιά του, που είναι σήμερα 16 ετών.

Φυσικά, και ο Βαγγέλης Αντώναρος είχε τη χαρά να έχει δίπλα του την κόρη του Δάφνη, που είναι παντρεμένη και ζει στο Λονδίνο.

Ο υπέροχος και καθηλωτικός Σταύρος Ξαρχάκος ένωσε τους τρεις πολιτικούς, που απόλαυσαν τη συναυλία συν τέκνοις... Μάλιστα, η τυχαία συνάντηση Καραμανλή - Παπανδρέου, που πέτυχαν τα φωτογραφικά φλας, ήταν ξεχωριστή, καθώς είχαν να χαιρετηθούν χρόνια.

Ο Κώστας Καραμανλής κάθισε στην πρώτη σειρά και ο Γιώργος Παπανδρέου, μετά το τετ α τετ με τον πρώην πρόεδρο της Ν.Δ., άρχισε να ανεβαίνει προς τα «ορεινά» του Ηρωδείου, για να βρει στη μέση του χώρου τη θέση που όριζε το εισιτήριό του.

Keywords