Η Sarah Jessica Parker λανσάρει τη δική της σειρά με γυαλιά ηλίου και εμείς ανυπομονούμε να τη δούμε

13:00 7/10/2019 - Πηγή: InStyle

Η Sarah Jessica Parker ήταν influencer πολύ πριν εμφανιστούν οι influencers των social media. Ήδη ως Carrie Bradshaw στην τηλεοπτική σειρά Sex and the City ενέπνευσε και επηρέασε πολλές γυναίκες με το στιλ της αλλά και με τους συνδυασμούς που δημιουργούσε.

Η Sarah Jessica Parker

όμως εκτός από μια πολύ ταλαντούχα ηθοποιός όμως είναι και μία πολύ επιτυχημένη επιχειρηματίας. Έχει κυκλοφορήσει δική της σειρά με αρώματα, αλλά και με παπούτσια, ενώ τώρα ήρθε η στιγμή να λανσάρει τη δική της σειρά με γυαλιά ηλίου.

Splash News

Το style icon συνεργάστηκε με την εταιρεία Sunglass Hut και μαζί δημιούργησαν την συλλογή SJP by Sarah Jessica Parker, την οποία πρόκειται να λατρέψουν όλες οι γυναίκες. Όπως δήλωσε η ίδια στο InStyle θέλησε να δημιουργήσει μία συλλογή από γυαλιά ηλίου που θα θέλει κάθε γυναίκα να έχει στη συλλογή της και να φορά καθημερινά, ακριβώς όπως φορά το αγαπημένο της κραγιόν.

Όπως δήλωσε μάλιστα στη συνέντευξη της, η ανάγκη για δημιουργία μία τέτοιας συλλογής ήρθε όταν η ηθοποιός δεν κατάφερε να βρει τα γυαλιά ηλίου που ήθελε. Έτσι, αποφάσισε να συνεργαστεί με την εταιρεία Sunglass Hut. «Κατάλαβαν τι ήθελα να κάνω και με βοήθησαν να τα σχεδιάσουμε μαζί». Οι γραμμές των γυαλιών ηλίου είναι πολύ κομψές και minimal, έχουν σχεδιαστεί έχοντας έμπνευση τη δεκαετία του ’60, ενώ ταιριάζουν σε διαφορετικού τύπου γυναίκες.

Keywords
Αναζητήσεις
γυαλια ηλιου σεχαη
Τυχαία Θέματα