Με στέμμα η Παναγιώταρου πριν ντυθεί νύφη

SHOWBIZΜε στέμμα η Παναγιώταρου πριν ντυθεί νύφη Τρίτη, Ιούνιος 12, 2018 - 17:14

❱❱ Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έλαμψε στο bachelorette πάρτι διασκεδάζοντας με τις φίλες της στον Βέρτη

To bachelorette πάρτι της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου είχε απ’ όλα: όμορφες φίλες να της εύχονται «με το καλό», στέμμα και κορδέλες που υποδήλωναν ποια είναι η... βασίλισσα της βραδιάς και ξεσηκωτικά τραγούδια διά στόματος Νίκου Βέρτη.

Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» λίγες μέρες πριν ανέβει τα σκαλιά

της εκκλησίας με τον καλό της Αριστομένη Γιαννόπουλο διασκέδασε στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο δημοφιλής καλλιτέχνης.
Φορώντας στέμμα -ως το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς- διασκέδασε με τις πολυάριθμες φίλες της, όλες προδιαγραφών μοντέλου, οι οποίες φορούσαν κορδέλες με την ένδειξη «team bride»!



Ο γάμος της όμορφης Αλεξάνδρας με τον πλαστικό χειρουργό θα γίνει στις 7 Ιουλίου, στις 7 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο κτήμα Le Chevalier, στη λεωφόρο Τατοΐου, όπου θα πραγματοποιηθεί στη συνέχεια και το γαμήλιο γλέντι. Κουμπάροι τους θα είναι ο κολλητός φίλος της όμορφης ξανθιάς Ηλίας Παπαδημητρίου, η συμφοιτήτρια του Αριστομένη Γιαννόπουλου από την Ιατρική Ελενα Μαρκοπούλου, που είναι οδοντίατρος, με τον σύζυγό της Νίκο Τρομπούκη, καθώς και οι Θοδωρής Τσεβάς και Αννα Βενέτη.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από τρία χρόνια στο Κολωνάκι, σε ένα μαγαζί όπου η πρώην παίκτρια του reality μόδας του Σκάι δούλευε στην υποδοχή και ο πλαστικός χειρουργός το επισκεπτόταν ως πελάτης. Οσο για την πρόταση γάμου;

Οπως αποκάλυψε η ξανθιά καλλονή πριν από λίγο καιρό στην «Espresso», έγινε στη Μονεμβασιά πέρυσι την Πρωτοχρονιά, οπότε συνέπεσε με τα γενέθλιά της και το μονόπετρο με την πρόταση ήταν το δώρο της!

Keywords
Τυχαία Θέματα