Με νέο «μωρό» η Καινούργιου

SHOWBIZΤο ζευγάρι απολαμβάνει τον έρωτά του με ρομαντικές διακοπές στη ΝάξοΜε νέο «μωρό» η Καινούργιου Πέμπτη, Αύγουστος 23, 2018 - 15:51

❱❱ Η παρουσιάστρια του Epsilon είναι full in love με τον κατά έξι χρόνια μικρότερό της Νάσο Αναστασόπουλο

Ιδού το καινούργιο «μωρό» της Κατερίνας Καινούργιου! Οι φήμες ότι η λαμπερή παρουσιάστρια του Epsilon

βρήκε πάλι την αγάπη στο πρόσωπο ενός γοητευτικού άνδρα που κινείται επαγγελματικά εκτός της showbiz κυκλοφορούσαν εδώ και λίγους μήνες.

Ωστόσο, η ίδια τηρούσε σχετικά σιγήν ιχθύος. Εξάλλου, όπως είχε δηλώσει στις τελευταίες συνεντεύξεις της, δεν επιθυμεί πλέον να μιλάει για τα προσωπικά της, καθώς αυτό δεν της βγήκε σε καλό στο παρελθόν.

Η Κατερίνα, λοιπόν, τριάμισι χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, είναι ξανά ερωτευμένη. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Hello!», ο νέος σύντροφός της ονομάζεται Νάσος Αναστασόπουλος, δραστηριοποιείται στα οικονομικά και μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στο Λονδίνο και στην Αθήνα.



Πρόκειται για ένα ειδύλλιο που βρίσκεται στην αρχή του και ο χρόνος θα δείξει πώς θα εξελιχθεί. Οι δυο τους, πάντως, έκαναν μαζί ρομαντικές διακοπές στη Νάξο, όπου τους εντόπισε και ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού. Οπως πληροφορηθήκαμε, ο νέος σύντροφος της Κατερίνας δεν είναι μεγαλύτερός της ούτε καν συνομήλικός της. Απεναντίας, ο αντικειμενικά ωραίος Νάσος είναι έξι χρόνια μικρότερος από την παρουσιάστρια της εκπομπής «Φτιάξε καφέ... να στα πω».

Ομως, το ρητό λέει «ο έρως χρόνια δεν κοιτά» και σίγουρα τα έξι χρόνια είναι μια σχετικά μικρή και συνηθισμένη διαφορά ηλικίας, ειδικά την τελευταία δεκαετία που έχουν... σπάσει τέτοιου είδους ταμπού και βλέπουμε πολλές διάσημες γυναίκες να κάνουν σχέσεις με νεότερους άνδρες. Το βέβαιο στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι η Κατερίνα και ο Νάσος ταιριάζουν πολύ ως ζευγάρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα