Με κορμί-φωτιά η νέα κατάκτηση του Κονέ

21:14 1/6/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΜε κορμί-φωτιά η νέα κατάκτηση του ΚονέΠαρασκευή, Ιούνιος 1, 2018 - 21:13

❱❱ Ο Παναγιώτης Κονέ έχει αδυναμία στις μελαχρινές και με αποδείξεις!

Μετά τον χωρισμό του από τη σέξι Χριστίνα Στεφανίδη ο άσος της ΑΕΚ έπεσε στην αγκαλιά μιας άλλης μελαχρινής καλλονής, της Εύης Λέκκα!

Το γλυκό -πλην όμως αισθησιακό- κορίτσι θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μοντέλο, όπως η πρώην του ποδοσφαιριστή, ωστόσο είναι επιχειρηματίας και ασχολείται με τον χώρο της εστίασης. Συγκεκριμένα, είναι ιδιοκτήτρια του γνωστού εστιατορίου μεξικανικής κουζίνας Grexico, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.

Δημόσιες εμφανίσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μέσος της «Ενωσης» είναι εδώ και καιρό ζευγάρι με την όμορφη μελαχρινή, ωστόσο μόλις πρόσφατα άρχισαν τις δημόσιες εμφανίσεις και τις αποδράσεις τους στη Μύκονο. Ανθρωποι από το φιλικό τους περιβάλλον υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι έχει πολλά κοινά, μεταξύ αυτών και η αγάπη του για τη γυμναστική και ότι, όπως δείχνουν τα πράγματα, η Εύη ήρθε για να μείνει στη ζωή του γοητευτικού αθλητή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο διεθνής άσος γνώρισε και ερωτεύτηκε τη γλυκιά Εύη, με το κορμί-φωτιά, μόλις λίγους μήνες μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού του από τη Χριστίνα Στεφανίδη, με την οποία ήταν μαζί για επτά χρόνια και, μάλιστα, υπήρχαν φήμες ότι επρόκειτο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Παναγιώτης ΚονέΕύη Λέκκα
Keywords
Τυχαία Θέματα