Λαμπερή πρεμιέρα, δίχως τον Ευριπιώτη, της παράστασης «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης»

20:48 1/6/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΛαμπερή πρεμιέρα, δίχως τον Ευριπιώτη, της παράστασης «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης»Παρασκευή, Ιούνιος 1, 2018 - 20:47

❱❱ Η αυλαία άνοιξε με τον Κ. Καζάκο στη θέση του αγαπημένου ηθοποιού, ο οποίος περνά σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του

Πρεμιέρα χωρίς τον Κώστα Ευριπιώτη για της παράστασης «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης».

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο οποίος πήρε τελευταία στιγμή τη θέση του αγαπημένου ηθοποιού, ο οποίος περνά μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, χειροκροτήθηκε θερμά μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές του έργου, στο οποίο πρωταγωνιστεί

ο Σπύρος Πούλης.

Η παράσταση, που επανέρχεται για την καλοκαιρινή σεζόν με ανανεωμένο καστ -πλην του πρωταγωνιστή-, στο θερινό Αθηνά, ενθουσίασε το κοινό, που της χάρισε το πιο θερμό χειροκρότημα στην έναρξη της νέας σεζόν.

Εντυπωσίασε

Ωστόσο, τα φλας και τα βλέμματα θαυμασμού «έκλεψε» η Νικολέττα Καρρά, η οποία έκανε σέξι εμφανίσεις επί σκηνής, με εντυπωσιακές τουαλέτες με αποκαλυπτικά ντεκολτέ και μεγάλα σκισίματα στα πόδια, που αναδείκνυαν το υπέροχα γυμνασμένο κορμί της.

Η ηθοποιός ερμηνεύει τον ρόλο της Ρένας Νταλκά, ενός μεγάλου αστεριού των μπουζουκιών, που βοηθά τον πρωταγωνιστή να βρει δουλειά - ρόλος που στην ταινία του Αλέκου Σακελλάριου του 1963 δεν υπήρχε.

Ωστόσο, ο Βασίλης Θωμόπουλος, που υπογράφει τη σκηνοθεσία, του έδωσε άλλον... αέρα, προσθέτοντας την περσόνα της Ρένας Νταλκά - κι αν κρίνουμε από την αποδοχή του κόσμου, ορθά έπραξε!

Keywords
Τυχαία Θέματα