Με μπούστο 20χρονης η Βίκυ Χατζηβασιλείου

17:33 3/9/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΜε μπούστο 20χρονης η Βίκυ ΧατζηβασιλείουΔευτέρα, Σεπτέμβριος 3, 2018 - 17:30

❱❱ Ανανεωμένη, λαμπερή και με μπούστο που θα ζήλευαν ακόμα και 20χρονες, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ευχήθηκε καλό μήνα στους followers της με μια selfie που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram!

Φορώντας φούξια μπικίνι, lip gloss στην ίδια απόχρωση, καπέλο και γυαλιά ηλίου, η παρουσιάστρια πόζαρε απέναντι από το κινητό της χαμογελαστή και έγραψε στη λεζάντα: «Καλημέρα! Καλό Σεπτέμβρη! Το καλοκαίρι όμως ακόμη είναι εδώ! Ελλαδάρα μου!».

Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να επικροτήσουν αυτό που έβλεπαν με likes και να της αντευχηθούν καλό μήνα, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν την εντυπωσιακή της εμφάνιση εκθειάζοντας την ομορφιά της!



«Βίκυ, θεά, πάρε μας τα μυαλά» έγραψε κάποιος, προφανώς φίλαθλος, και κάποιος άλλος, πολύ ένθερμος θαυμαστής της, σχολίασε: «Καλησπέρα, καλό μήνα, αισθησιακό μοντελάκι μου. Πάντα καρδιές ανδρών θα καις με το ακαταμάχητο ειδυλλιακό καυτό κορμί σου». Η παρουσιάστρια ξεκουράζεται για λίγο ακόμη πριν μπει και πάλι στο στούντιο για να ασχοληθεί για ακόμα μία χρονιά με τα επιτυχημένα «πακέτα» της.

Keywords
Τυχαία Θέματα